Τα ευτράπελα του ρεπορτάζ – Δημοσιογράφος μεταδίδει την είδηση και από πίσω της κάνουν... σεξ [βίντεο] - iefimerida.gr

Τα ευτράπελα του ρεπορτάζ – Δημοσιογράφος μεταδίδει την είδηση και από πίσω της κάνουν... σεξ [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι ζωντανές συνδέσεις έχουν τα ευτράπελά τους. Και η δημοσιογράφος του SkySports το έμαθε για τα καλά, αφού όταν μετέδιδε το ρεπορτάζ της για τις μεταγραφικές κινήσεις της Νόριτς, δύο οπαδοί της ομάδας, ακριβώς από πίσω της, προσποιούνταν ότι έκαναν σεξ.

Πολλές φορές έχει συμβεί περαστικοί να μπαίνουν στον πειρασμό να κάνουν διάφορα αστεία πράγματα προκειμένου να γελοιοποιήσουν τους ρεπόρτερ που τυχαίνει να μεταδίδουν ζωντανά ειδήσεις σε εξωτερικούς χώρους.

Κάτι ανάλογο συνέβη και στην δημοσιογράφο του SkySports που βρισκόταν στα γραφεία της Νόριτς και μετέδιδε ζωντανά στον αέρα τα μεταγραφικά νέα.

Δύο... ζωηροί νέοι, εντόπισαν το... κατάλληλο σημείο, δηλαδή αυτό που θα τους έπιανε η κάμερα και άρχισαν να προσποιούνται ότι κάνουν σεξ. Το αποτέλεσμα; Για γέλια, φυσικά...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ