Μαροκινός κατηγορείται για ασέλγεια σε 10χρονο αγόρι στην Κρήτη - iefimerida.gr

Μαροκινός κατηγορείται για ασέλγεια σε 10χρονο αγόρι στην Κρήτη

Χειροπέδες σε Μαροκινό στην Κρήτη που κατηγορείται για ασέλγεια σε 10χρονο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συναγερμός σήμανε στην Κρήτη ύστερα από την καταγγελία ενός ανήλικου αγοριού, το οποίο υποστήριξε πως το περασμένο Σάββατο ένας 45χρονος Μαροκινός προσπάθησε να ασελγήσει σε βάρος του.

Σύμφωνα με το flashnews.gr ο 45χρονος από το Μαρόκο παρέσυρε στο σπίτι του τον 10χρονο, με την πρόφαση ότι ήθελε να του δείξει κάποιοι παιχνίδια.

Ο 10χρονος τον πίστεψε και πήγε στο σπίτι του, όπου σύμφωνα με την καταγγελία ο αλλοδαπός άρχισε να του δείχνει διάφορα DVD με πορνογραφικό υλικό και να χαϊδεύει τον 10χρονο πάνω από τα ρούχα.

Το παιδάκι τρομαγμένο έφυγε τρέχοντας από το σπίτι του Μαροκινού και μετά από λίγες ημέρες περιέγραψε στους γονείς του τα όσα συνέβησαν εκεί. Η μητέρα και ο πατέρας του παιδιού απευθύνθηκαν στην Αστυνομία, η οποία και πραγματοποίησε έρευνα στο σπίτι του 45χρονου. Εκεί εντόπισαν πορνογραφικό υλικό για ενηλίκους.

Το παιδάκι ανέφερε πως ο 45χρονος είχε προσπαθήσει να κάνει κάτι ανάλογο και με άλλα παιδιά. Στο κινητό του Μαροκινού, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες βρέθηκαν βίντεο με παιδιά που παίζουν στην παιδική χαρά της περιοχής.

Ο 45χρονος συνελήφθη και σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ