Τα παίρνει όλα πίσω ο δράκος των Βορείων Προαστίων: «Ομολόγησα γιατί με πίεσαν» - iefimerida.gr

Τα παίρνει όλα πίσω ο δράκος των Βορείων Προαστίων: «Ομολόγησα γιατί με πίεσαν»

Τα παίρνει όλα πίσω ο δράκος των Βορείων Προαστίων: «Ομολόγησα γιατί με πίεσαν»
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Προφυλακιστέος κρίθηκε με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα ο δράκος των βορείων προαστίων, ο οποίος κατά την απολογία του αρνήθηκε τα πάντα παρά το γεγονός ότι όταν συνελήφθη είχε ομολογήσει τις πράξεις του στους αστυνομικούς.

Ο 31χρονος πατέρας πέντε παιδιών οδηγήθηκε ενώπιον της 5ης τακτικής ανακρίτριας χωρίς δικηγόρο. Για το λόγο αυτό η απολογία του καθυστέρησε για δύο ώρες περίπου μέχρι να του ορίσει συνύγορο η ανακρίτρια.

Ο δράκος των Βορείων Προαστίων τον οποίο έχουν αναγνωρίσει και τα θύματά του στην απολογία του στην ανακρίτρια αρνήθηκε τα πάντα.

Παραδέχτηκε μόνο ότι συναντήθηκε με τη γυναίκα στην οποία φέρεται να επιτέθηκε στις 25 Ιανουαρίου, όταν την πήρε με το αυτοκίνητό του από στάση λεωφορείου και την πήγε σε ερημική περιοχή της Βαρυμπόμπης, όπου και τη βίασε.

Ο 31χρονος ποστήριξε ότι συναντήθηκε με το θύμα, που τον έχει αναγνωρίσει, αλλά δεν της επιτέθηκε. Είπε ότι την πήγε μέχρι ένα συγκεκριμένο σημείο με το αυτοκίνητο και ως εκεί.

Ομως, ο δράκος των Βορείων Προαστίων όταν συνελήφθη είχε παραδεχθεί όλες τις πράξεις του και είχε περιγράψει τις επιθέσεις του με λεπτομέρειες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ