Μόνο στις ΗΠΑ: Πήρε αυτοκίνητο για test drive και το έκανε ληστεία τράπεζας - iefimerida.gr

Μόνο στις ΗΠΑ: Πήρε αυτοκίνητο για test drive και το έκανε ληστεία τράπεζας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αντιμέτωποι με ένα περίεργο περιστατικό ήρθαν οι άνδρες της αστυνομίας της Καλιφόρνια που καταδίωξαν ένα αυτοκίνητο που μόλις είχε εμπλακεί σε τράπεζα.

Συγκεκριμένα, ένας άνδρας είχε βάλει αγγελία προκειμένου να πουλήσει το αυτοκίνητό του. Εμφανίστηκε μια γυναίκα που ήθελε να το αγοράσει και έτσι κανόνισαν ένα test drive για να δει αν θα προχωρούσε τελικά στην αγορά.

Κατά τη διάρκεια της βόλτας όμως, η γυναίκα ζήτησε από τον πωλητή να σταματήσουν στην τράπεζα για να κάνει ανάληψη των χρημάτων που χρειαζόταν για την αγορά. Η γυναίκα που αντί για ανάληψη έκανε ληστεία, βγήκε και έφυγε ανενόχλητη, συνεχίζοντας τη βόλτα με το αυτοκίνητο.

Οι αστυνομικοί που είχαν τα στοιχεία του οχήματος, το εντόπισαν αμέσως και δεν πίστευαν στα αυτιά τους όταν τους διηγήθηκε την ιστορία ο... αθώος πωλητής.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ