Η WIND πολεμάει τον θανατηφόρο ιο-Τ και σας χαρίζει πλούσια δώρα - iefimerida.gr

Η WIND πολεμάει τον θανατηφόρο ιο-Τ και σας χαρίζει πλούσια δώρα

Η WIND πολεμάει τον θανατηφόρο ιο-Τ και σας χαρίζει πλούσια δώρα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η πέμπτη ταινία της σειράς Resident Evil έρχεται σε DVD και Blue-Ray και το WIND F2G χαρίζει πλούσια δώρα στους συνδρομητές του στο πλαίσιο προβολής της ταινίας στις 4 Φεβρουαρίου.

Συγκεκριμένα, οι χρήστες της υπηρεσίας MyF2G, που θα εγγραφούν ή θα κάνουν χρήση της υπηρεσίας μέχρι και τις 6 Φεβρουαρίου αλλά και όσοι ενεργοποιήσουν F2G πακέτο ομιλίας διαδικτυακά μέσα από την ιστοσελίδα www.f2g.gr θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν 94 μοναδικά δώρα όπως SONY Xperia Tablet S, κονσόλες PlayStation 3, MP3 players Sony Walkman, docking station SONY, Sony Home Cinema, Resident Evil Retribution Β-Ray/DVD και πολλά άλλα συλλεκτικά δώρα.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την διαδικασία συμμετοχής στον διαγωνισμό μπορείτε να βρείτε στο ακόλουθο link http://www.wind.com.gr/gr/f2g/f2g-diagonismoi/resident-evil

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ