Νόμιζε πως πήρε μεταγραφή και πήγε στο γήπεδο της «νέας» ομάδας του [βίντεο] - iefimerida.gr

Νόμιζε πως πήρε μεταγραφή και πήγε στο γήπεδο της «νέας» ομάδας του [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε μία απίστευτη γκάφα ολκής υπέπεσε ο επιθετικός της Γουέστ Μπρομ Πίτερ Οντεμβίνγκι, ο οποίος νόμιζε πως είχε πάρει μεταγραφή για την ΚΠΡ και εμφανίστηκε λίγο πριν την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου έξω από το γήπεδο της «νέας» ομάδας του.

Ο Νιγηριανός επιθετικός προσπαθούσε τις τελευταίες ημέρες να αποχωρήσει από τη Γουέστ Μπρομ με προορισμό την ΚΠΡ και 3,5 ώρες πριν ολοκληρωθεί η μεταγραφική περίοδος, αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια του. Ο 31χρονος άσος εμφανίστηκε έξω από το γήπεδο της ΚΠΡ, χωρίς προηγουμένως οι δύο ομάδες να έχουν έρθει σε συμφωνία για την παραχώρησή του ή να έχει δώσει άδεια η Γουέστ Μπρομ να συνομιλήσει με άλλη ομάδα, μιλώντας μάλιστα στους δημοσιογράφους που βρίσκονταν εκεί. «Η Γουέστ Μπρομ είναι το σπίτι μου, αλλά ένα νέο κεφάλαιο αρχίζει στη ζωή μου», ήταν η χαρακτηριστική δήλωση του Οντεμβίνγκι.

Οι άνθρωποι της ΚΠΡ αρνήθηκαν την είσοδο στον Οντεμβίνγκι, καθώς δεν είχαν συμφωνήσει με την Γουέστ Μπρομ για την απόκτησή του, ενώ η Γουέστ Μπρομ με ανακοίνωσή της ξεκαθάρισε πως δεν υπήρχε καμία συμφωνία με την ΚΠΡ και ότι ο παίκτης έχει ακόμη συμβόλαιο με την ομάδα. Μάλιστα τονίζεται πως ο σύλλογος είναι ιδιαίτερα απογοητευμένος από τα τηλεοπτικά πλάνα του Οντεμβίνγκι έξω από το «Loftus Road» το απόγευμα της Πέμπτης, με τις συζητήσεις ανάμεσα στις δύο ομάδες της Premier League να είναι άκαρπες, ενώ δεν είχε δοθεί άδεια στον Οντεμβίνγκι να έχει επαφές με την ΚΠΡ για τη πιθανή μεταγραφή του.

Ο πρόεδρος της Γουέστ Μπρομ Τζέρεμι Πις δήλωσε χαρακτηριστικά για τον Οντεμβίνγκι: «Ο Πέτερ ενήργησε εντελώς αντιεπαγγελματικά. Πρέπει να αποδεχτεί το γεγονός πως έχει συμβόλαιο για 18 μήνες ακόμη και πρέπει να αφοσιωθεί στις υποχρεώσεις της Γουέστ Μπρομ».

Η γκάφα του Οντεμβίνγκι δεν έμεινε ασχολίαστη από τον Αλεξ Τσαμπερλέιν της Αρσεναλ και τον Ντάρον Γκίμπσον της Εβερτον, οι οποίοι μέσω του λογαριασμού τους στο Twitter, διακωμώδησαν το σφάλμα του Νιγηριανού επιθετικού.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ