Εκτελέστηκε κινέζος αφού τράκαρε γυναίκα και τη σκότωσε για να γλιτώσει - iefimerida.gr

Εκτελέστηκε κινέζος αφού τράκαρε γυναίκα και τη σκότωσε για να γλιτώσει

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένας 21χρονος φοιτητής εκτελέστηκε χθες στην Κίνα αφού δολοφόνησε μια γυναίκα την οποία προηγουμένως είχε τραυματίσει σε αυτοκινητιστικό ατύχημα, με σκοπό να αποφύγει την ευθύνη.

Ο νεαρός κινέζος φοβούμενος πως η γυναίκα, μητέρα δύο παιδιών, θα τον καταγγείλει στις αρχές, την μαχαίρωσε μέχρι θανάτου, όπως παραδέχθηκε στο δικαστήριο. Το δικαστήριο τον είχε καταδικάσει σε θάνατο στις 22 Απριλίου και τον είχε υποχρεώσει να κατάβάλει αποζημίωση 7.000 δολαρίων στην οικογένεια του θύματος.

Η υπόθεση είχε προκαλέσει σοκ στην κινεζική κοινωνία αφού θεωρήθηκε ως μια συνέχεια διαφόρων κατηγοριών προς την ανώτερη και πλούσια αστική τάξη, η οποία ,σύμφωνα με όσα γράφει ο τοπικός τύπος, εκμεταλλέυεται με κυνικό τρόπο τα χαμηλότερα στρώματα, χωρίς πάντα να αποδίδεται με δίκαιο τρόπο η δικαιοσύνη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ θανατική ποινή Kίνα εκτέλεση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ