Κοντά σε Μίτσελ ο Ολυμπιακός - iefimerida.gr

Κοντά σε Μίτσελ ο Ολυμπιακός

Ολυμπιακός
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Μίτσελ, ο οποίος αποτελεί εδώ και ημέρες τον «εκλεκτό» της διοίκησης του Ολυμπιακού, αναμένεται να είναι ο νέος προπονητής των «ερυθρόλευκων», καθώς οι δύο πλευρές βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία.

Ο Ισπανός τεχνικός αναμένεται να έρθει έως το Σάββατο στην Ελλάδα για να συζητήσει με τον Βαγγέλη Μαρινάκη τις τελευταίες λεπτομέρειες που απομένουν, όπως αναφέρει η «SportDay». Εάν όλα κυλήσουν ομαλά, ο 50χρονος προπονητής θα υπογράψει συμβόλαιο 1,5 έτους και από τις αρχές της επόμενης εβδομάδας θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία των πρωταθλητών Ελλάδας.

Οσον αφορά το τεχνικό επιτελείο του Μίτσελ, θα έχει έναν βοηθό εκτός από τον Αντώνη Νικοπολίδη, ένα γυμναστή και έναν άνθρωπο για το σκάουτινγκ των αντιπάλων, όσους συνεργάτες είχε και ο Λεονάρντο Ζαρντίμ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ