«Δέκα είναι όλοι και όλοι οι ηθοποιοι που έχουν κάνει περιουσία», δηλώνει η Ρένια Λουιζίδου - iefimerida.gr

«Δέκα είναι όλοι και όλοι οι ηθοποιοι που έχουν κάνει περιουσία», δηλώνει η Ρένια Λουιζίδου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Περί οικονομικής κρίσης και διαστρεβλωμένης εικόνας του κοινού για τις αποδοχές των ηθοποιών μίλησε η Ρένια Λουιζίδου σε συνέντευξη της σε εβδομαδιαίο περιοδικό.

«Ο κόσμος νομίζει ότι όλοι οι ηθοποιοί έβγαζαν εκατομμύρια. Είναι ζήτημα να βρεθούν 10 ηθοποιοί που έχουν κάνει περιουσία, χρήματα και δεν έχουν οικονομική ανάγκη. Ο κόσμος έχει μια εσφαλμένη εντύπωση ότι μιλάμε για διακίνηση τεράστιων χρηματικών ποσών. Δεν αντιστοιχούν στην πραγματικότητα για το σύνολο ενός κλάδου. (...) Περίπου 100-150 πρόσωπα είχαν διαφορά στην οικονομική ψαλίδα. Ο κλάδος είχε πάντα τεράστια ανεργία και χαμηλές αμοιβές. Μιλάμε για μια δουλειά που δεν παίρνεις δώρο Χριστουγέννων, Πάσχα, δεν δουλεύεις 12 μήνες το χρόνο. Τι να εξηγούμε τώρα;». Αυτό δήλωσε η δημοφιλής κωμικός σε συνέντευξη που έδωσε στο Λοιπόν.

Προσθέτοντας, όσον αφορά το πως διαχειρίστηκε εκείνη τα οικονομικά της «Σίγουρα δεν έχω κάνει ποτέ, ακόμα και τις καλές μέρες, κανενός είδους ακρότητες. Δεν ζούσα υπερπολυτελή ζωή, με έξαλλες καταναλωτικές συμπεριφορές, ούτε ακριβά ρούχα έπαιρνα ποτέ ούτε ακριβά αυτοκίνητα... Δεν υπήρξα και ιδιαίτερα αχόρταγη ή άπληστη την εποχή που έτρεχαν τα πράγματα. Δεν εξάντλησα το περιθώριο κέρδους που θα μπορούσα να έχω, σε καλύτερες εποχές, θεωρώντας ότι δεν μου χρειάζονται υπερβολικά λεφτά, αλλά μια ζωή όπως την έχω φανταστεί παρά πάμπλουτη. Δεν έβγαλα αμύθητα λεφτά, που με εξασφαλίζουν ή που μπορούν να με κάνουν να είμαι ήσυχη. Το αντίθετο. Όλα τα χρόνια ζω από τη δουλειά μου. Όσο με πληρώνει η δουλειά μου, μπορώ να ζήσω».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ