Οι «άγγελοι» της Victoria's Secret φοράνε τα μαγιό τους και γυρίζουν το πιο σέξι βίντεο της χρονιάς - iefimerida.gr

Οι «άγγελοι» της Victoria's Secret φοράνε τα μαγιό τους και γυρίζουν το πιο σέξι βίντεο της χρονιάς

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με ευκολία και χωρίς δεύτερη σκέψη θα μπορούσε να χαρακτηριστεί το πιο σέξι διαφημιστικό βίντεο της χρονιάς. Γιατί απλά έχει τον τέλειο συνδυασμό: Πανέμορφα μοντέλα να κυλιούνται στις παραλίες φορώντας τα μαγιό της Victoria's Secret.

H γνωστή εταιρεία εσωρούχων και μαγιό επέλεξε να λανσάρει τα νέα της κομμάτια για το ερχόμενο καλοκαίρι μέσω ενός βίντεο στο οποίο πρωταγωνιστούν τα πιο όμορφα κορίτσια του πλανήτη.

Η Κάντις Σγουάνελοπ, η Λίντσεϊ Ελινγκσον, η Μπάρμπαρα Παλβίν, η Λάις Ριμπέιρο, η Σάρα Σαμπάγιο, η Κάρλι Κλος, η Εριν Χέθερτον και η Μπεάτι Πρίνσολο, χωρίς αμφιβολία δεν θα μπορούσαν να αφήσουν κανέναν ασυγκίνητο.

Στο διαφημιστικό βίντεο της Victoria's Secret οι «άγγελοι» παρουσιάζουν τα νέα μαγιό της εταιρείας σιγοτραγουδώντας το «Woman» των Maroon 5.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ