Στο Τενεσί καταδικάζουν σκύλο σε θάνατο επειδή είναι γκέι - iefimerida.gr

Στο Τενεσί καταδικάζουν σκύλο σε θάνατο επειδή είναι γκέι

Στο Τενεσί καταδικάζουν σκύλο σε θάνατο επειδή είναι γκέι
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα πιτ μπουλ στο Τενεσί των ΗΠΑ αναμένεται να θανατωθεί επειδή το αφεντικό του το εγκατέλειψε σε ένα κέντρο για αδέσποτα θεωρώντας ότι είναι γκέι.

Τι πρόβλημα είναι ότι το κέντρο φιλοξενίας των αδέσποτων είναι υπερφορτωμένο και δεν μπορεί να φροντίσει όλα τα ζώα με αποτέλεσμα το άτυχο πιτ μπουλ να οδηγηθεί σε ευθανασία εκτός κι αν βρεθεί νέος ιδιοκτήτης.

Ο διευθυντής του κέντρο δήλωσε ότι το αφεντικό του σκύλου παρατήρησε το τετράποδο να «καβαλάει» έναν άλλο αρσενικό σκύλο, υπέθεσε ότι είναι γκέι και για τον λόγο αυτό το παράτησε.

Προφανώς το «ζωόφιλο» αφεντικό δεν έχει ιδέα από πάσης φύσεως δικαιώματα ζώων ή ανθρώπων, ενώ φαίνεται να μη γνωρίζει ότι αρκετά αρσενικά σκυλιά προβαίνουν σε τέτοιες κινήσεις όχι επειδή είναι ομοφυλόφιλα, αλλά για λόγους κυριαρχίας.

Το κακόμοιρο τετράποδο παραμένει στο κελί του για μερικές ακόμη ώρες μέχρι να θανατωθεί, ενώ ήδη έχει ξεκινήσει μεγάλη εκστρατεία μέσω facebook για να βρεθεί κάποιος άνθρωπος, να πάρει το σκυλί υπό την προστασία του και να το σώσει από την μοίρα του.

Στο Τενεσί καταδικάζουν σκύλο σε θάνατο επειδή είναι γκέι | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ