Η Ελένη Μενεγάκη εξομολογείται: Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν δυόμισι χρονών - iefimerida.gr

Η Ελένη Μενεγάκη εξομολογείται: Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν δυόμισι χρονών

Η Ελένη Μενεγάκη εξομολογείται : Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν δυόμισι χρονών
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ακρως προσωπικές λεπτομέρειες από τη ζωή της μοιράστηκε με τους τηλεθεατές της η δημοφιλής παρουσιάστρια Ελένη Μενεγάκη κατά τη διάρκεια της συζήτησης που είχε με τον καλεσμένο της, δημοσιογράφο Αντώνη Σρόιτερ για τα εγκαταλελειμμένα μωρά που αφήνουν οι μητέρες τους στα ιδρύματα.

Η Ελένη Μενεγάκη εξομολογήθηκε ότι έχασε την πατέρα της όταν ήταν μόλις δυόμισι ετών και πως για μεγάλο χρονικό διάστημα μεγάλωνε μόνο με την μητέρα της. «Εγώ έχασα τον πατέρα μου δυόμισι χρονών. Έτσι μεγάλωσα. Δεν ήμουν 15 και τον έχασα και κατάλαβα τη διαφορά. Δεν την κατάλαβα γιατί έτσι μεγάλωσα».

Η δημοφιλής παρουσιάστρια μίλησε για το χαμό του πατέρα της με αφορμή την κουβέντα που είχε με τον Αντώνη Σρόιτερ για τα παιδιά που εγκαταλείπουν οι μανάδες τους στα ιδρύματα.

«Μια κακή μάνα είναι ότι πιο κακό μπορεί να σου συμβεί, γιατί η μάνα είναι γεννημένη να είναι μάνα, που σημαίνει μια τεράστια αγκαλιά μόνο με αγάπη. Το να μην υπάρχει η μητέρα, εάν γεννηθείς και έτσι μεγαλώσεις, με την ιδέα ότι σ' αυτή τη ζωή δεν υπάρχει η μητέρα το συνηθίζεις», είπε η παρουσιάστρια.

«Φαντάζομαι λοιπόν ότι αν μεγαλώνεις στερημένος τον ένα σου γονιό, το αποδέχεσαι και προχωράς έτσι γιατί δεν υπάρχει σύγκριση. Αλλά το να μεγαλώνεις με μια σκληρή, κακιά μάνα, τέρας θεωρώ ότι αυτό είναι ότι χειρότερο για ένα παιδί», πρόσθεσε η Ελένη Μενεγάκη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ