Eισαγγελική έρευνα για «ύποπτο» έμβασμα στο λογαριασμό του Ραφίκ Τζιμπούρ - iefimerida.gr

Eισαγγελική έρευνα για «ύποπτο» έμβασμα στο λογαριασμό του Ραφίκ Τζιμπούρ

Eρευνα για «ύποπτο» έμβασμα 1 εκατομμυρίου ευρώ στο λογαριασμό του Ραφίκ Τζιμπού
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο στόχαστρο των οικονομικών εισαγγελέων βρίσκεται και ο σούπερ σταρ του Ολυμπιακού, Ραφίκ Τζιμπούρ, καθώς ελέγχεται για «ύποπτο» έμβασμα ενός εκατομμυρίου ευρώ στον λογαριασμό του.

Οι οικονομικοί Εισαγγελείς Γρηγόρης Πεπόνης και Σπύρος Μουζακίτης ζήτησαν από την Οικονομική Αστυνομία να ερευνηθεί το πως έφτασε το ποσό αυτό στον λογαριασμό του Αλγερινού επιθετικού.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ το ποσό του ενός εκατομμυρίου ευρώ φέρεται να κατατέθηκε στους τραπεζικούς λογαριασμούς το 2011 από εταιρεία στοιχημάτων.

Για την διαλεύκανση του θέματος αναμένεται οι αρμόδιες αρχές να ζητήσουν και την δικαστική συνδρομή της χώρας όπου εδρεύει η συγκεκριμένη στοιχηματική εταιρεία.

Επιπλέον, σύμφωνα με πληροφορίες που έφτασαν στις εισαγγελικές αρχές, ο ποδοσφαιριστής φέρεται να μην έχει υποβάλει φορολογική δήλωση από το 2007 παρόλο που ήταν υποχρεωμένος από το νόμο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ