Συγγραφέας παιδικού βιβλίου το «κακό παιδί» του NBA [εικόνα] - iefimerida.gr

Συγγραφέας παιδικού βιβλίου το «κακό παιδί» του NBA [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ήταν ένα από τα πιο κακά παιδιά του κορυφαίου πρωταθλήματος μπάσκετ στον κόσμο, ενώ είχε συμμετάσχει αρκετές φορές σε καυγάδες τόσο εντός, όσο και εκτός γηπέδου.

Ο λόγος για τον Ντένις Ρόντμαν που έχει ήδη γράψει τέσσερα βιβλία, στα οποία μιλάει για τη ζωή του. Τώρα αποφάσισε να ασχοληθεί με τα παιδιά και να γράψει παιδικό βιβλίο με πρωταγωνιστή έναν... κόκκινο ταύρο, που «θυμίζει» έντονα τον συγγραφέα.

Η ιστορία του βιβλίου έχει να κάνει με τον ταύρο «Ντένις», που αναγκάζεται να αποχωριστεί την οικογένειά του και να ζήσει σε ένα ροντέο με άλλους ταύρους, οι οποίοι τον αποδέχονται παρά τη διαφορετικότητα του χρώματός του.

«Θα κοιτούν τον ταύρο και θα βλέπουν εμένα. Θα λένε "Ουάου, ίδιος είναι!"» είπε ο πρώην αστέρας του NBA και συνέχισε: «Θέλω τα σημερινά παιδιά να συνειδητοποιήσουν πως... πρόσεχε, να δεις. Είναι πάρα πολύ "Ο.Κ." να είσαι αυτός που είσαι και θα σε αποδεχτούν».

Συγγραφέας παιδικού βιβλίου το «κακό παιδί» του NBA [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ