Πέφτουν κεφάλια για τη φάρσα στο Σέρβο πρωθυπουργό από τη δημοσιογράφο Σάρον Στόουν [βίντεο] - iefimerida.gr

Πέφτουν κεφάλια για τη φάρσα στο Σέρβο πρωθυπουργό από τη δημοσιογράφο Σάρον Στόουν [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια χοντροκομμένη φάρσα κατέληξε σε μείζον πολιτικό θέμα στη Σερβία μετά το χουνέρι που έπαθε ο Σέρβος πρωθυπουργός, Ιβιτσα Ντάσιτς, από τη δημοσιογράφο που του πήρε συνέντευξη χωρίς εσώρουχο.

Η Κροάτισσα δημοσιογράφος ήταν στέλεχος της σατυρικής εκπομπής «Αδύνατη αποστολή» η οποία έστησε την φάρσα εις βάρος του ανήξερου Σέρβου πρωθυπουργού και τον ανάγκασε να γουρλώνει τα μάτια του κάθε φορά που άλλαζε θέση στην καρέκλα της, καθώς δεν φορούσε εσώρουχο.

Ωστόσο, ο Ιβιτσα Ντάσιτς, είναι φανερά ενοχλημένος μετά την έκταση και την παγκόσμια προβολή του βίντεο με αποτέλεσμα να έχει διατάξει έρευνα για να πέσουν κεφάλια.

Οι σχέσεις των δύο χωρών είναι δεδομένο ότι δεν είναι και οι καλύτερες και μια τέτοια ενέργεια παραλίγο να οδηγήσει σε διπλωματικό επεισόδιο.

Τη νύφη, πάντως, θα πληρώσει σε πρώτη φάση το επιτελείο του πρωθυπουργού, καθώς ο Ντάσιτς διέταξε έρευνα και θα αποδοθούν ποινικές ευθύνες σε εκείνους που επέτρεψαν τη συμμετοχή του σε σατιρική εκπομπή.

Ο σύμβουλός του για θέματα ασφάλειας , Ίβιτσα Τόντσεβ δήλωσε ότι «θα αναζητηθούν ευθύνες για παράλειψη καθήκοντος που είχε ως αποτέλεσμα το διασυρμό ολόκληρης της Σερβίας και όχι μόνο του πρωθυπουργού».

Ανέφερε ακόμη ότι ο πρωθυπουργός δεν έδωσε τη συγκατάθεσή του για την αναμετάδοση του επίμαχου βίντεο, ενώ και το ανεξάρτητο συνδικάτο των δημοσιογράφων καταδίκασε τη συμπεριφορά των συντελεστών της εκπομπής επισημαίνοντας ότι τέτοιες ενέργειες υποβαθμίζουν το ρόλο των ΜΜΕ και είναι αντίθετες με τους κανόνες της δημοσιογραφικής δεοντολογίας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ