Αγριο έγκλημα στην Κάρυστο - Την έδεσαν χειροπόδαρα και τη στραγγάλισαν με σύρμα - iefimerida.gr

Αγριο έγκλημα στην Κάρυστο - Την έδεσαν χειροπόδαρα και τη στραγγάλισαν με σύρμα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην εξιχνίαση ενός αποτρόπαιου εγκλήματος προχώρησε η Αστυνομική Διεύθυνση της Ευβοίας η οποία και συνέλαβε δύο ξαδέλφια που την Τετάρτη έστησαν ενέδρα και στραγγάλισαν με σύρμα μια 77χρονη στην Κάρυστο για να της κλέψουν τα λιγοστά λεφτά που είχε πάνω της.

Σύμφωνα με την Αστυνομία τα δύο ξαδέλφια, ηλικίας 20 και 21 ετών είχαν συλληφθεί για κλοπές και ληστείες σε βάρος ηλικιωμένων τρεις φορές μέσα σε ενάμιση χρόνο, αλλά είχαν αφεθεί ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους

Όπως διαπιστώθηκε από την αστυνομική έρευνα, οι κατηγορούμενοι είχαν προσχεδιάσει το έγκλημα και τη ληστεία, καθώς και πού θα έκρυβαν τα κλοπιμαία.

Συγκεκριμένα, το πρωί της Τετάρτης εισήλθαν στο αγρόκτημα της 77χρονης και κρύφτηκαν, με σκοπό να την αιφνιδιάσουν και να την ληστέψουν.

Οταν η ηλικιωμένη βγήκε από το σπίτι της και κατευθύνθηκε προς τη στάνη, της επιτέθηκαν, την έριξαν στο έδαφος, της έδεσαν τα χέρια και τα πόδια με σύρμα και της έσφιξαν τον λαιμό με θηλιά με αποτέλεσμα να την στραγγαλίσουν.

τη συνέχεια έσυραν το πτώμα κοντά στη στάνη, αφαίρεσαν τα κοσμήματα που φορούσε το θύμα στον λαιμό και στα χέρια της και μετά, αφού της πήραν τα κλειδιά, μπήκαν στο σπίτι και ερεύνησαν τους χώρους, αφαιρώντας λίγα ακόμα κοσμήματα, 30 ευρώ και διάφορα προσωπικά της έγγραφα.

Στην κατοχή του 20χρονου βρέθηκαν κάποια από τα χρυσαφικά και τα υπόλοιπα, μετά από υπόδειξή του, σε παρακείμενα χωράφια, όπου τα είχε κρύψει επιμελώς. Επιπλέον βρέθηκαν και άλλα κοσμήματα, των οποίων η προέλευσή τους διερευνάται προκειμένου να αποδοθούν στους νόμιμους κατόχους τους.

Οι δράστες οδηγούνται στον εισαγγελέα Χαλκίδας, με κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα και ειδικότερα για ανθρωποκτονία από πρόθεση και ληστεία κατά συναυτουργία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ