Ταξίδι Βενιζέλου στη Γερμανία και σειρά επαφών με στελέχη του SPD - iefimerida.gr

Ταξίδι Βενιζέλου στη Γερμανία και σειρά επαφών με στελέχη του SPD

Ταξίδι Βενιζέλου στη Γερμανία και σειρά επαφών με στελέχη του SPD
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο Βερολίνο ταξίδεψε σήμερα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, όπου θα πραγματοποιήσει συναντήσεις με τους σημαντικότερους πολιτικούς παράγοντες της χώρας και κυρίως με τον πρόεδρο της ΚΟ του SPD Φρανκ-Βάλτερ Σταϊνμάγερ, σε συζήτηση που διοργανώνει το Ίδρυμα Friedrich Ebert του SPD, με κύριο θέμα την Ελλάδα, το ευρώ και τις οικονομικοπολιτικές εξελίξεις της Ευρώπης.

Ο κ. Βενιζέλος, συνοδευόμενος από τον Φίλιππο Σαχινίδη και την Χριστίνα Μανωλοπούλου, θα συναντηθεί ακόμα με τον πρόεδρου του SPD Ζίγκμαρ Γκάμπριελ και τον υποψήφιο καγκελάριο Πέερ Σταινμπρουκ, αλλά και με τον εκλογικό υποψήφιο των Πρασίνων Γιούργκεν Τριτίν. Στη συζήτηση, θα συμμετάσχουν ο εισηγητής ευρωπαϊκών θεμάτων του SPD και διάφορα στελέχη των υπουργείων Εξωτερικών, Οικονομικών, Οικονομίας και Εργασίας και του προέδρου της Γερμανίας, αλλά και εκπρόσωποι της Βουλής, ακαδημαϊκοί και εκπρόσωποι εργατικών σωματείων.

Τον κ. Βενιζέλο συνοδεύουν στο Βερολίνο, ο πρώην υπουργός Οικονομικών Φίλιππος Σαχινίδης και η γραμματέας του Τομέα Διεθνών Σχέσεων του κόμματος Χριστίνα Μανωλοπούλου

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ