Στη Λεβάντε ο Λουκάς Βύντρα - iefimerida.gr

Στη Λεβάντε ο Λουκάς Βύντρα

Παναθηναϊκός
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Λουκάς Βύντρα, ενώ όλα έδειχναν πως θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό, τελικώς υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας έως το καλοκαίρι με το 2014 με τη Λεβάντε.

Ο 31χρονος αμυντικός, ο οποίος αποδεσμεύτηκε την Τετάρτη από τον Παναθηναϊκό, θα είναι συμπαίκτης με τον Νίκο Καράμπελα στην ισπανική ομάδα, που είναι αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Europa League. Ο διεθνής άσος δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής κόντρα στους «ερυθρόλευκους», μια και έχει αγωνιστεί με τους «πράσινους» στους ομίλους της διοργάνωσης.

Η ανακοίνωση της Λεβάντε: «Η Λεβάντε ήρθε σε καταρχήν συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή Λουκά Βύντρα μέχρι το καλοκαίρι του 2014. Ο αμυντικός, που αποκτήθηκε ως ελεύθερος, ξεκίνησε να αγωνίζεται στην πρώτη κατηγορία της Ελλάδας με τον Πανηλειακο. Τον χειμώνα της σεζόν 2003-04 πήρε μεταγραφή στον Παναθηναϊκό όπου αγωνιζόταν έως τώρα. Ο Βύντρα έχει πάρει μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας και αποτελεί μέλος της Εθνικής Ελλάδας. Ο παίκτης αναμένεται να φτάσει στο αεροδρόμιο Μανίσες στις 14:00 (σ.σ. 15:00 ώρα Ελλάδας)».

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ