«Αν δεν εγχειριζόμουν, θα έχανα το νεφρό μου» δήλωσε γνωστός έλληνας τραγουδιστής - iefimerida.gr

«Αν δεν εγχειριζόμουν, θα έχανα το νεφρό μου» δήλωσε γνωστός έλληνας τραγουδιστής

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για το πιο σοβαρό πρόβλημα υγείας που έχει αντιμετωπίσει στην ζωή του μίλησε ο Ηλίας Βρεττός σε εβδομαδιαίο περιοδικό.

«Στα 13 μου έκανα μια πολύ σοβαρή επέμβαση στο νεφρό μου. Ξύπνησα μια μέρα με αφόρητους πόνους, πήγα στο νοσοκομείο, διαπιστώθηκε ότι είχα πρόβλημα στο νεφρό εκ γενετής, καθώς μειώνονταν η λειτουργικότητά του και υποβλήθηκα άμεσα σε επέμβαση.Έμεινα ένα μήνα στο νοσοκομείο και δύο στο σπίτι, μακριά από το σχολείο και τις προπονήσεις στο κολυμβητήριο. Αν δεν εγχειριζόμουν όμως θα έχανα το ένα μου νεφρό».Αυτό δήλωσε ο -διαγωνιζόμενος στο Dancing with the Stars- τραγουδιστής στο Hello.

Προσθέτοντας, όσον αφορά την έκρηξη της δημοτικότητας που απολαμβάνει φέτος, «Είναι η πρώτη φορά που συνειδητοποιώ τη μεγάλη δύναμη της τηλεόρασης, παρόλο που δεν είμαι πρωτοεμφανιζόμενος. Είδα διαφορά αντιμετώπισης με την αναγνωρισιμότητα αυτή την περίοδο. Είμαι προετοιμασμένος ότι, όταν σβήσουν τα φώτα του «DWTS ΙΙΙ», θα σβήσει κι ένα κομμάτι από όλο αυτό. Εξάλλου, ο τραγουδιστής δεν χρειάζεται να είναι φοβερά εκτεθειμένος, κάθε μέρα στα κανάλια. Ίσως και να είναι κακό. Εγώ θα συνεχίζω να υπάρχω στο χώρο μου αξιοπρεπώς. Μετά από μια περίοδο μεγάλης δημοσιότητας, καλό είναι να αποτραβιέσαι».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ