ΠΑΜΕ για κυβέρνηση: Παίζουν θέατρο- Τα έστησαν –Κανείς δεν έσπασε τίποτα [εικόνες] - iefimerida.gr

ΠΑΜΕ για κυβέρνηση: Παίζουν θέατρο- Τα έστησαν –Κανείς δεν έσπασε τίποτα [εικόνες]

ΠΑΜΕ για κυβέρνηση: Παίζουν θέατρο- Τα έστησαν –Κανείς δεν έσπασε τίποτα [εικόνε
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στα άκρα φτάνει η κόντρα ανάμεσα στην κυβέρνηση και τα μέλη του ΠΑΜΕ μετά από την κατάληψη των τελευταίων στο γραφείο του υπουργού Εργασίας Γιάννη Βρούτση. Οι εικόνες που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας από το εσωτερικό των γραφείων του υπουργείου δείχνουν καταστροφές και σημαντικές ζημιές.

Ωστόσο από το ΠΑΜΕ δηλώνουν πως τα μέλη τους δεν προκάλεσαν καμία φθορά και κατηγορούν την κυβέρνηση για κατασκευασμένες κατηγορίες, προβοκάτσια με φωτογραφίες και στημένα σκηνικά που έδωσε στη δημοσιότητα, τρεις ώρες μετά τη βίαιη προσαγωγή των συνδικαλιστών - στελεχών του ΠΑΜΕ.

Σήμερα το πρωί έξω από τα δικαστήρια όπου πήγαν οι 35 συλληφθέντες από τα χθεσινά επεισόδια, το μέλος του ΠΑΜΕ Κώστας Ζιώγας μιλώντας στο ΑΝΤ1 αναφερόμενος στις επίμαχες φωτογραφίες είπε πως πρόκειται για θέατρο «τα έστησαν όλα, κανείς δεν έσπασε τίποτα».

Παράλληλα στην ιστοσελίδα του ΠΑΜΕ αναρτήθηκαν φωτογραφίες από γραφείο στο υπουργείο Εργασίας και αναφέρεται «Παραθέτουμε φωτογραφίες που δείχνουν την κατασκευή κατηγοριών, που με βάση αυτές στήθηκε η αυτόφωρη διαδικασία. Στις φωτογραφίες που δόθηκαν στη δημοσιότητα, η κυβέρνηση δεν πήρε όλα τα μέτρα της και είναι εξόφθαλμη η προβοκάτσια από τους κακούς σκηνοθέτες της, καθώς φαίνονται μετακινήσεις επίπλων, φωτιστικών, καρεκλών κλπ, από φωτογραφία σε φωτογραφία.».

ΠΑΜΕ για κυβέρνηση: Παίζουν θέατρο- Τα έστησαν –Κανείς δεν έσπασε τίποτα [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ