Ισόπαλες Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα για το Copa del Rey [βίντεο] - iefimerida.gr

Ισόπαλες Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα για το Copa del Rey [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ρεάλ Μαδρρίτης και Μπαρτσελόνα αναδείχτηκαν ισόπαλες 1-1 στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» για τον πρώτο ημιτελικό του Copa del Rey και άφησαν ανοικτούς λογαριασμούς ενόψει της ρεβάνς στο «Καμπ Νου».

Οι «μεράνγκες» ήταν αυτοί που απείλησαν πρώτοι στο δεύτερο λεπτό, με τον Πίντο να αποκρούει το φάουλ του Κριστιάνο Ρονάλντο. Οι «μπλαουγκράνα»είχαν δοκάρι στο 21ο λεπτό σε εκτέλεση φάουλ του Τσάβι, ενώ στο 24' το σουτ του 32χρονου μέσου σταμάτησε ο Ραφαέλ Βαράν πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή. Οι Καταλανοί πήραν το προβάδισμα στο 50ο λεπτό με το σουτ του Σεσκ Φάμπρεγκας, μετά από την πάσα του Λιονέλ Μέσι. Η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο έφτασε στην ισοφάριση στο 80ο λεπτό με την κεφαλιά του Βαράν, μετά από σέντρα του Μεσούτ Οζίλ, ενώ στο 88' η Μπαρτσελόνα έχασε την ευκαιρία να φύγει με τη νίκη, όμως ο Λόπες απέκρουσε εντυπωσιακά το σουτ του Αλμπα. Ο δεύτερος ημιτελικός θα διεξαχθεί στις 27 Φεβρουαρίου στο «Καμπ Νου».

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Ρεάλ Μαδρίτης: Λόπες, Αρμπελόα, Καρβάλιο, Βαράν, Εσιέν, Τσάμπι Αλόνσο, Κεντίρα, Οζίλ, Καγιεχόν (58' Μόντριτς), Ρονάλντο, Μπενζεμά (63' Ιγκουαϊν).

Μπαρτσελόνα: Πίντο, Αλμπα, Πουγιόλ, Πικέ, Αλβες, Μπουσκέτς, Φάμπρεγκας (85' Αλκάνταρα), Τσάβι, Ινιέστα, Μέσι, Πέδρο (76' Σάντσες).

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ