Οι δικαιολογίες που χρησιμοποιούν συχνά οι άνδρες για να αποφύγουν το σεξ - iefimerida.gr

Οι δικαιολογίες που χρησιμοποιούν συχνά οι άνδρες για να αποφύγουν το σεξ

Οι πιο συχνές δικαιολογίες που χρησιμοποιούν οι άνδρες για να αποφύγουν το σεξ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια δικαιολογία που παραδοσιακά ανήκει στις γυναίκες χρησιμοποιεί το 20% των ανδρών για να αποφύγει το σεξ, σύμφωνα με τα στοιχεία πρόσφατης έρευνας.

Η έρευνα αυτή που είδε το φως της δημοσιότητας αυτή την εβδομάδα με αφορμή τη μετάδοση του πρώτου τηλεοπτικού σποτ στη Μεγάλη Βρετανία που δείχνει τη σχέση ανάμεσα στην πίεση και στη στυτική δυσλειτουργία.

Σύμφωνα με την εν λόγω έρευνα:

  • Το 60 % των ανδρών έχουν πει σύντροφό τους είναι πολύ κουρασμένοι για να κάνουν σεξ
  • Το 47% είπαν σύντροφό τους ότι δεν έχουν διάθεση για σεξ
  • Το 20% έχουν χρησιμοποιήσει σαν δικαιολογία τον πονοκέφαλο

Πολλοί ήταν αυτοί που είπαν ότι είναι πολύ απασχολημένοι γιατί βλέπουν τηλεόραση ή παίζουν Call Of Duty, ενώ άλλοι κατηγόρησαν ακόμη και τον καιρό για τη χαμηλή τους λίμπιντο.

Οπως προκύπτει από την ίδια έρευνα το ένα τέταρτο των ανδρών που έλαβαν μέρος στην έρευνα παραδέχθηκαν ότι έχουν αντιμετωπίσει προβλήματα στυτικής δυσλειτουργίας, ενώ το 7% αυτό δήλωσαν πως αισθάνονται πως δεν έχουν στύση ποτέ ξανά πια.

Ανησυχητικό είναι και το στοιχείου που δείχνει ότι μόλις το 16% των γυναικών έχει αντιληφθεί ότι ο σύντροφός τους έχει επηρεαστεί από το συγκεκριμένο πρόβλημα.

Σύμφωνα με τον γιατρό Τομ Μπρετ «η στυτική δυσλειτουργία μπορεί να επηρεάσει κάθε άνθρωπο σε οποιοδήποτε στάδιο της ζωής του». Ωστόσο, αυτό, όπως επισημαίνει δεν θα πρέπει να σημάνει και το τέλος της σεξουαλικής τους ζωής.

Μάλιστα εφιστά την προσοχή των ανδρών λέγοντας πως η στυτική δυσλειτουργία μπορεί να εμφανιστεί ως σύμπτωμα ενός πιο σοβαρού αδιάγνωστου προβλήματος υγείας όπως ο διαβήτης ή κάποια καρδιακή πάθηση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ