Τσίτσιδες καλλονές καλύπτουν τα επίμαχα με... κοπριά, για καλό σκοπό [εικόνες] - iefimerida.gr

Τσίτσιδες καλλονές καλύπτουν τα επίμαχα με... κοπριά, για καλό σκοπό [εικόνες]

Τσίτσιδα μοντέλα φωτογραφίζονται καλύπτοντας τα επίμαχα με... κοπριά [εικόνες]
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ως «οικολογικό» προωθείται ένα νέο ημερολόγιο που φτιάχτηκε για... καλό σκοπό και το οποίο φιλοξενεί στις σελίδες του τσίτσιδα μοντέλα που καλύπτουν τα επίμαχα σημεία με... κοπριά!

Το ημερολόγιο ονομάζεται «Κυρίες της Κοπριάς» και δημιουργήθηκε από ένα ίδρυμα στο Μαϊάμι με σκοπό να προωθήσει τα οφέλη της κομποστοποίησης και να πείσει τους πολίτες να την υιοθετήσουν.

Τα μοντέλα που απεικονίζονται στις σελίδες του ημερολογίου επιλέχθηκαν με δύο κριτήρια: τις δελεαστικές τους καμπύλες αλλά και την περιβαλλοντική τους δράση.

Τα κορίτσια, για τις ανάγκες του ημερολογίου και προκειμένου να προωθήσουν με επιτυχία τα οφέλη της κομποστοποίησης, φωτογραφίζονται... καλυμμένες με κοπριά, περιτριγυρισμένες από σκουλήκια. Μάλιστα, σε μια σελίδα του βλέπουμε μια ξανθιά καλλονή να κάνει το μπάνιο της μέσα σε μια μπανιέρα με νερό και... κοπριά, ενώ σε μια άλλη τη βλέπουμε να είναι καθισμένη σε μια τουαλέτα στην κορυφή μιας στοίβας... κοπριάς.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ