Κροάτισσα δημοσιογράφος-Σάρον Στόουν «ξεφτιλίζει» τον Σέρβο πρωθυπουργό [βίντεο] - iefimerida.gr

Κροάτισσα δημοσιογράφος-Σάρον Στόουν «ξεφτιλίζει» τον Σέρβο πρωθυπουργό [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σκηνές από την ταινία «Βασικό Ενστικτο» έζησε ο Σέρβος πρωθυπουργός, Ιβιτσα Ντάσιτς, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής συνέντευξης, καθώς η δημοσιογράφος που τον φιλοξενούσε δεν φορούσε εσώρουχο με αποτέλεσμα να... χάσει εντελώς τα λόγια του .

Ο Ντάσιτς ήταν καλεσμένος σε κροατική εκπομπή και περίμενε ότι θα μιλήσει για θέματα βαλκανικής πολιτικής και την πορεία των σχέσεων των δύο χωρών, ωστόσο, η εντυπωσιακή καλλονή τον περίμενε με «άγριες διαθέσεις», καθώς ανοιγόκλεινε συνεχώς τα πόδια τις και άλλαζε στάσεις στην καρέκλα με αποτέλεσμα ο Σέρβος πρωθυπουργός να λυγίζει μπροστά στο εντυπωσιακό θέαμα.

Βέβαια, όπως αποδείχθηκε το χουνέρι ήταν μεγάλο, καθώς ο Ιβιτσα Ντάσιτς ανακάλυψε ότι ήταν καλεσμένος μιας σατυρικής εκπομπής οι συντελεστές της οποίας αποφάσισαν να του κάνουν αυτή την φοβερή πλάκα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ