H Μπαρτσελόνα του Γκουαρντιόλα γίνεται ταινία του Χόλιγουντ - iefimerida.gr

H Μπαρτσελόνα του Γκουαρντιόλα γίνεται ταινία του Χόλιγουντ

H Μπαρτσελόνα του Γκουαρντιόλα γίνεται ταινία του Χόλιγουντ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Απίστευτο κι όμως αληθινό, τα κατορθώματα της σούπερ ομάδας της Καταλωνίας θα αποτυπωθούν και στην μεγάλη οθόνη, καθώς το Χόλιγουντ δεν μπόρεσε να «αντισταθεί» στο να κατγράψει την πορεία της πιο θεαματικής και καλύτερης ομάδας στην ιστορία του ποδοσφαίρου.

Οπως αναφέρει το gazzetta.gr, η επίσημη ανακοίνωση είχε γίνει τον Μάιο και πλέον ο διάσημος οσκαρικός σκηνοθέτης, Πωλ Γκρίνγκρας ( γνωστός από τις ταινίες Bourne) ετοιμάζεται να εγκατασταθει στη Βαρκελώνη για να παρακολουθήσει την ομάδα.

Το ντοκιμαντέρ θα αναφέρεται στην πορεία της ομάδας από τη εποχή που ανέλαβε τις τύχες της ο Πεπ Γκουαρδιόλα προς την κορυφή του κόσμου.

Παραγωγός της ταινίας θα είναι ο Τζον Κάρλιν, συγγραφέας του βιβλίου «Playing the enemy» που αποτέλεσε τη βάση για την ταινία Invictus που ασχολείται με την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ράγκπι από την Νότιο Αφρική στα πρώτα χρόνια της προεδρίας του Νέλσον Μαντέλα.

Ο ίδιος ο Τζον Κάρλιν αναφέρει στο gazetta.gr ότι θα είναι μια Χολιγουντιανή παραγωγή με στόχο να παραχθεί μια ωραία ταινία για την ακλύτερη ομάδα που έχει εμφανιστεί ποτέ.

Τονίζει ακόμη ότι στόχος είναι να καταγραφεί η εποχή Γκουαρδιόλα και να μπορέσει να λειτουργήσει μελλοντικά σαν ένα «αναλυτικό,πρωτότυπο, ιστορικό ντοκουμέντο για το φαινόμενο Μπαρτσελόνα».

Ο τίτλος πιθανότατα θα είναι μια λέξη που τα περιγράφει όλα, δηλαδή «Barca».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ