Τραγωδία σε ασανσέρ τράπεζας –Υπάλληλος έχασε τη ζωή του όταν καταπλακώθηκε από κέρματα - iefimerida.gr

Τραγωδία σε ασανσέρ τράπεζας –Υπάλληλος έχασε τη ζωή του όταν καταπλακώθηκε από κέρματα

Τραγωδία σε ασανσέρ τράπεζας –Υπάλληλος έχασε τη ζωή του όταν καταπλακώθηκε από
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το χειρότερο παιχνίδι επιφύλασσε η μοίρα σε έναν υπάλληλο τράπεζας ο οποίος έχασε τη ζωή του, όταν καταπλακώθηκε μέσα στο ασανσέρ της τράπεζας από ένα καρότσι γεμάτο σακούλες με κέρματα.

Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε χθες στο κεντρικό υποκατάστημα της Αγροτικής Τράπεζας στην Πανεπιστημίου. Ηταν μία το μεσημέρι όταν ο 47χρονος υπάλληλος σεκιούριτι της ιδιωτικής εταιρείας που έχει αναλάβει τη μεταφορά των χρηματοποστολών της τράπεζας έβαζε στο ασανσέρ ένα καρότσι γεμάτο σακούλες με κέρματα για να τα μεταφέρει στο υπόγειο στο κεντρικό χρηματοκιβώτιο της Αγροτικής Τράπεζας.

Ωστόσο ένα μοιραίο λάθος έφερε την τραγωδία. Οπως αναφέρει το newsit η λαβή του καροτσιού βρήκε στην άκρη του ασανσέρ ενώ αυτό ήταν εν κινήσει με αποτέλεσμα να αναποδογυρίσει και να καταπλακώσει τον 47χρονο άνδρα. Οι συνάδελφοι του που κατάλαβαν αμέσως τι έγινε προσπάθησαν να σταματήσουν το ασανσέρ, ωστόσο δεν τα κατάφεραν με αποτέλεσμα να χάσει ο άτυχος 47χρονος τη ζωή του.

Στην τράπεζα έφτασε η Πυροσβεστική για να απεγκλωβίσει τον άτυχο άντρα, ωστόσο ήταν αργά για τον 47χρονο υπάλληλο, που ήταν παντρεμένος με παιδιά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ