Η πιο «αξιόπιστη» εταιρεία του Ίντερνετ είναι η Mozilla που φτιάχνει το Firefox - iefimerida.gr

Η πιο «αξιόπιστη» εταιρεία του Ίντερνετ είναι η Mozilla που φτιάχνει το Firefox

Η πιο «έμπιστη» εταιρεία του Ίντερνετ είναι η Mozilla που φτιάχνει το Firefox
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την εταιρεία πίσω από τον δημοφιλή περιηγητή ιστοσελίδων Firefox, την Mozilla (πιο σωστά το Ίδρυμα Mozilla), εμπιστεύονται περισσότερο για την ιδιωτικότητά τους οι χρήστες του διαδικτύου.

Σε αυτό το συμπέρασμα καταλήγει έρευνα, μια νέα ανεξάρτητη έρευνα από το Ινστιτούτο Ponemon που δημοσιεύτηκε χτες. Στην έρευνα συμμετείχαν περισσότεροι 6.704 ενήλικες από 25 διαφορετικές βιομηχανίες. Η Mozilla βγήκε κορυφαία εταιρεία του Ιντερνετ και -περιέργως- των social media.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα linuxinside.gr, για την πρωτιά αυτή οι άνθρωποι της Mozilla σημείωναν το γεγονός ότι ανάμεσα στις 25 βιομηχανίες, το Internet και τα social media θεωρούνται τα λιγότερο έμπιστα από τους χρήστες και τους καταναλωτές. «Αυτό σημαίνει ότι έχουμε πολύ δουλειά να κάνουμε ακόμα» έγραψαν στο ιστολόγιό τους.

Υπενθυμίζεται ότι η Mozilla ετοιμάζεται να μπει και στην βιομηχανία της κινητής τηλεφωνίας, με το δικό της λειτουργικό σύστημα για έξυπνα κινητά τηλέφωνα, το Firefox OS.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ