Δεκαεπτά πτώματα βρέθηκαν πεταμένα σε πηγάδι στο Μεξικό - iefimerida.gr

Δεκαεπτά πτώματα βρέθηκαν πεταμένα σε πηγάδι στο Μεξικό

Δεκαεπτά πτώματα βρέθηκαν πεταμένα σε πηγάδι στο Μεξικό
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μία ανατριχιαστική ανακάλυψη έκαναν οι αρχές του Μεξικού, όταν ανακάλυψαν πεταμένα σε πηγάδι στην πολιτεία Νουέβο Λεόν τα 14 πτώματα των μελών ενός κολομβιανού συγκροτήματος που απήχθησαν από ενόπλους στη διάρκεια συναυλίας στο Μεξικό.

Οι 14 μουσικοί του συγκροτήματος Kombo Kolombia και τέσσερα μέλη της ομάδας των τεχνικών τους απήχθησαν την Παρασκευή στη διάρκεια εκδήλωσης στην πόλη Χιλντάγκο, στο βόρειο Μεξικό, ωστόσο ένας από αυτούς κατάφερε να διαφύγει και οδήγησε τους αστυνομικούς στο βάθους 15 μέτρων πηγάδι σε εγκαταλελειμμένο αγρόκτημα στην γειτονική πόλη Μίνα, μέσα στο οποίο βρέθηκαν τα πτώματα.

Τα πτώματα έφεραν εμφανή σημάδια από σφαίρες και βασανιστήρια, ενώ όπως δήλωσε εκπρόσωπος της εισαγγελίας του Νουέβο Λεόν«Μένει να αναγνωριστούν τρία πτώματα. Θα γίνουν εξετάσεις DNA, αλλά υποθέτουμε πως πρόκειται για τα υπόλοιπα μέλη του συγκροτήματος»

Σύμφωνα με τον μοναδικό μουσικό που επέζησε, περίπου δέκα ένοπλοι τους απήγαγαν από το Πουέρτο Τσίκο, όπου τραγουδούσαν και τους μετέφεραν σε μια απόσταση τεσσάρων ωρών μέσα σε βαν. Στη διάρκεια της διαδρομής τους ξυλοκόπησαν και τους ρωτούσαν αν είχαν σχέσεις με συμμορίες διακίνησης ναρκωτικών.

Όταν έφτασαν στο αγρόκτημα τους ανάγκασαν να γονατίσουν και τους εκτέλεσαν,όμως ο ένας μουσικός κατάφερε να διαφύγει μέσα στη σύγχυση. Είναι συχνό φαινόμενο στο Μεξικό, μουσικοί που συχνά παίζουν για τους βαρόνους των ναρκωτικών να αποτελούν στόχους αντίπαλων συμμοριών, αφού ο πόλεμος μεταξύ των συμμοριών στο Μεξικό δεν έχει τέλος και συχνά έχει στόχο αθώα θύματα για εκφοβισμό

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ