Σε απεργιακό κλοιό την Πέμπτη η χώρα – Συλλαλητήρια και κινητοποιήσεις - iefimerida.gr

Σε απεργιακό κλοιό την Πέμπτη η χώρα – Συλλαλητήρια και κινητοποιήσεις

Σε απεργιακό κλοιό την Πέμπτη η χώρα – Συλλαλητήρια και κινητοποιήσεις
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μία ημέρα θα κρατήσει η ηρεμία στην Αθήνα, αφού σήμερα Τετάρτη δεν υπάρχουν απεργίες και κινητοποιήσεις, από αύριο όμως Πέμπτη, η χώρα θα μπει σε νέο απεργιακό κλοιό, αφού αρκετοί κλάδοι εργαζομένων θα προχωρούν σε κινητοποιήσεις.

Κινητοποιήσεις στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς

Μπορεί αρχικά να σταμάτησαν την απεργία οι εργαζόμενοι στα ΜΜΜ, ωστόσο αύριο επανέρχονται ξανά με νέες κινητοποιήσεις. Συγκεκριμένα ακινητοποιημένα θα μείνουν τα λεωφορεία, τα τρένα του ΟΣΕ και ο Προαστιακός, κάτι που σημαίνει πως δεν θα πραγματοποιούνται τα δρομολόγια του Μετρό στο τμήμα από Δουκίσσης Πλακεντίας μέχρι το Αεροδρόμιο.

Λουκέτο στην Υγεια

Με προσωπικό ασφαλείας θα λειτουργήσουν τα νοσοκομεία, τα κέντρα Υγείας, το ΕΚΑΒ, τα θεραπευτήρια χρόνιων παθήσεων και οι Υπηρεσίες Πρόνοιας, στο πλαίσιο της 24ωρης απεργίας που έχει προκηρύξει η ΠΟΕΔΗΝ και η ΟΕΝΓΕ. Το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση έξω από υπουργείο Υγείας και πορεία στο Σύνταγμα.

Την ίδια ώρα σε 48ωρη προειδοποιητική επίσχεση παροχής υπηρεσιών προς τον ΕΟΠΥΥ προχωρούν από την Πέμπτη οι συμβεβλημένοι με τον οργανισμό γιατροί.

Στάση εργασίας στο Δημόσιο από την ΑΔΕΔΥ

Στις κινητοποιήσεις θα συμμετέχει και η ΑΔΕΔΥ με στάση εργασίας από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τη λήξη του ωραρίου

Σε 24ωρη απεργία η ΓΕΝΟΠ - ΔΕΗ

Η ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ διαμαρτυρόμενη για την πολιτική επιστράτευση των εργαζομένων στο Μετρό και σε ένδειξη συμπαράστασης στους εργαζόμενους στα μέσα μεταφοράς έχει κηρύξει 24ωρη απεργία.

Δεμένα τα πλοία στα λιμάνια Πέμπτη και Παρασκευή

Η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία ξεκινά από αύριο 48ωρη απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, ενώ είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να κλιμακωθούν οι κινητοποιήσεις των ναυτεργατών.

Στις 10.30 το πρωί της Πέμπτης θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση μπροστά από το πλοίο «Ελ.Βενιζέλος» στην προβλήτα απέναντι από την εκκλησία του Αγίου Διονυσίου..

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ