«Έτρωγα για 4 μέρες μόνο ξηρούς καρπούς. Δεν είχα ούτε αυγό στο ψυγείο», δηλώνει ο κριτής του ελληνικού Dancing - iefimerida.gr

«Έτρωγα για 4 μέρες μόνο ξηρούς καρπούς. Δεν είχα ούτε αυγό στο ψυγείο», δηλώνει ο κριτής του ελληνικού Dancing

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε όταν ανακοίνωσε στον πατέρα του την απόφαση του να γίνει χορευτής και για την Ρούλα Κορομηλά μίλησε ο Φωκάς Ευαγγελινός σε συνέντευξή του σε εβδομαδιαίο περιοδικό.

«Υπήρχαν στιγμές που δεν είχα ούτε μια δραχμή και αναγκαζόμουν να τρώω για τρείς με τέσσερις μέρες μόνο ξηρούς καρπούς. Δεν υπήρχε ούτε ένα αυγό στο ψυγείο μου». Αυτό δήλωσε ο καταξιωμένος χορογράφος στο περιοδικό ΟΚ σχετικά με τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην αρχή της καριέρας του.

Στα πλαίσια της ίδιας συνέντευξης ο Φωκάς Ευαγγελινός αποκαλύπτει το παρασκήνιο της ρήξης του με την Ρούλα Κορομηλά την εποχή του Μπράβο «Έβλεπα ότι οι κατευθυντήριες γραμμές που ήθελαν να μου δώσουν θα οδηγούσαν στην αποτυχία, γι' αυτό και παραιτήθηκα. Πάντως ακόμη κι αν ήρθαμε σε ρήξη , τα αισθήματά μου για την Ρούλα δεν άλλαξαν. Δεν έπαψα ποτέ να τη λατρεύω και πάντα λέω ότι χάρη σε εκείνη έγινα γνωστός στο ευρύ κοινό. Ήταν ένα σημαντικό κεφάλαιο στη ζωή μου. Δεν σταματήσαμε ποτέ να μιλάμε».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ