«Ως εργένης ήμουν λίγο χύμα», δηλώνει ο Μιχάλης Χατζηγιάννης - iefimerida.gr

«Ως εργένης ήμουν λίγο χύμα», δηλώνει ο Μιχάλης Χατζηγιάννης

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για την εργένικη ζωή -που σε λίγο αποχαιρετά- μίλησε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης σε συνέντευξη που έδωσε σε Κυπριακό περιοδικό.

«Ως εργένης ήμουν λίγο χύμα. Δεν μπορώ να πω ότι ήμουν πολύ τυπικός ή καθώς πρέπει, αλλά σε αυτό με βοήθησε πολύ ο στρατός, τότε που υπηρέτησα στην Κύπρο. Στο στρατό έμαθα να είμαι πειθαρχημένος, να υπάρχει τάξη, αλλά και συνέπεια. Αυτά με βοήθησαν στην εργένικη ζωή μου, την οποία, να σου πω κιόλας, τη χάρηκα πολύ, την έζησα και την απόλαυσα στο έπακρο. Ειλικρινά σου μιλάω, δεν έχω κανένα απωθημένο».

Αυτό δήλωσε ο δημοφιλής τραγουδιστής στο Down Town Κύπρου. Προσθέτοντας, όσον αφορά την σχέση του με την Ζέτα Μακρυπούλια «Εγώ είμαι από τους ανθρώπους που θα έκαναν ένα τέτοιο βήμα στη ζωή τους (σ.σ. τον γάμο), μόνο για τους σωστούς λόγους. Αυτή τη στιγμή όλα είναι καλά στη ζωή μου, οπότε ένα τέτοιο σενάριο δεν είναι «ξένο» για μένα. Είμαι ευτυχισμένος.Πλέον αντιλαμβάνομαι ότι τα απλά πράγματα, που δεν είναι και τόσο απλά, τελικά είναι και τα πιο ζωτικά. Κι εκεί βλέπεις ποιος είσαι, με ποιους τα μοιράζεσαι και ισορροπείς».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ