Το άδοξο τέλος ενός γεροντοέρωτα - 95χρονος Τρικαλινός «κλέφτηκε» με 60χρονη, αλλά... - iefimerida.gr

Το άδοξο τέλος ενός γεροντοέρωτα - 95χρονος Τρικαλινός «κλέφτηκε» με 60χρονη, αλλά...

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Γέλια και κλάματα προκαλεί στην τοπική κοινωνία των Τρικάλων μια ερωτική ιστορία με πρωταγωνιστή έναν 95χρονο ο οποίος παράτησε γυναίκα, παιδιά, εγγόνια και δισέγγονα για να κλεφτεί με την 60χρονη οικιακή του βοηθό. Ωστόσο, μετά από καιρό κατάλαβε τα κίνητρα της νέας του συντρόφου και κατέληξαν στα δικαστήρια.

Ο 95χρονος σύμφωνα με την Espresso, όπως φαίνεται, ερωτεύτηκε σφοδρά την 60χρονη γυναίκα που μπαινόβγαινε στο σπίτι που ζούσε με τη σύζυγό του, βοηθώντας τους με τις δουλειές του νοικοκυριού.

Το... φλερτ ξεκίνησε από την πλευρά της 60χρονης με πονηρά βλέμματα και κοπλιμέντα του τύπου «βάζεις κάτω πολλά παλικάρια εσύ». Με εκείνα και με τα άλλα οι δυο τους ήρθαν πιο κοντά και η οικιακή βοηθός άρχισε να του ζητά να το... σκάσουν για να ζήσουν τον έρωτά τους.

Ο 90χρονος, δίχως να το πολυσκεφθεί, πήρε, τελικά, την απόφαση να «δραπετεύσει» μαζί με την 60χρονη, αφήνοντας σύξυλη τη γυναίκα του και άναυδα τα παιδιά του και έτσι το ερωτευμένο ζευγάρι έφυγε από το χωριό και εγκαταστάθηκε σε διαμέρισμα στα Τρίκαλα

Η οικογένειά του βέβαια δεν εγκατέλειψε την προσπάθεια συνετισμού... Με τα πολλά των έπεισαν ότι η 60χρονη δεν εντυπωσιάστηκε από την κορμοστασιά του, αλλά από την τσέπη του.

Τελικά οι συγγενείς τα κατάφεραν! Ο παππούς άρχισε να υποψιάζεται ότι οι προθέσεις της 60χρονης αγαπημένης του δεν ήταν και τόσο αθώες και αποφάσισε να προσφύγει στα δικαστήρια με την υποψία ότι προσέβλεπε στα περιουσιακά του στοιχεία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ