CINETROLL: Η ταινία που είδαν οι περισσότεροι Έλληνες και το χαστούκι στην Λόπεζ - iefimerida.gr

CINETROLL: Η ταινία που είδαν οι περισσότεροι Έλληνες και το χαστούκι στην Λόπεζ

CINTETROLL: Η ταινία που είδαν οι περισσότεροι Έλληνες (και το χαστούκι στην Τζέ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Τάσος (ΤΑΖ) Θεοδωρόπουλος συμπονάει τις μεσήλικες όταν στο ταμείο βγαίνουν μείον (ούτως ή άλλως θα τα βγάλουν από αλλού).

Για δεύτερη συνεχή εβδομάδα, ο «Django» του Ταραντίνο κυριάρχησε στο ελληνικό box office, κερδίζοντας «στα σημεία» τον επίσης Οσκαρικό αλλά πιο φρέσκο, Λίνκολν. Στα 4.459 και εκτός πεντάδας, το αποτυχημένο «Παίζοντας με την Αγάπη» όσον αφορά τις μόλις 3 καινούργιες ταινίες που κυκλοφόρησαν την προηγούμενη Πέμπτη. Σε ένα τετραήμερο, που τη σκοτεινή αίθουσα, επισκέφτηκαν για να ψυχαγωγηθούν 143.414 Έλληνες, διαμορφώνοντας την πρώτη πεντάδα ως εξής:

1.ΝΤΖΑΝΓΚΟ, Ο ΤΙΜΩΡΟΣ: 24.663 εισιτήρια (96.378 σύνολο)

2.ΟΙ ΔΙΩΚΤΕΣ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ: 24.082 εισιτήρια

3.ΛΙΝΚΟΛΝ: 22.525 εισιτήρια

4.ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ «ARGO": 12.577 εισιτήρια (94.599 σύνολο)

5.ΑΛΛΟΘΙ: 8.944 εισιτήρια (30.750 σύνολο)

Στην άλλη πλευρά του ατλαντικού, και σε ένα χλιαρό εισπρακτικά τριήμερο, συνεχίζεται η απόλυτη κυριαρχία με δύο ταινίας («Mama» και «Ζero Dark Thirty" της Τζέσικα Τσάστεϊν όμως η μεγάλη έκπληξη στην κορυφή της πεντάδας, έρχεται από αλλού: Τζέρεμι Ρενέρ και Τζέμα Άρτερτον σε 3D, κυνηγάνε μέσα στα αίματα σατανικές μάγισσες, σε μια ενήλικη παραλλαγή του παραμυθιού «Χάνσελ και Γκρέτελ» η οποία μπορεί να σφαγιάστηκε από τους κριτικούς, μπορεί να είχε ξεμείνει ένα χρόνο στο ράφι όμως έκανε τη μεγάλη έκπληξη. Ρίχνοντας ένα ηχηρό χαστούκι στην τελευταία και καταστροφική εισπρακτικά, επιστροφή της Τζένιφερ Λόπεζ, η οποία κινηματογραφικά πάει από το κακό στο χειρότερο. Για την τελευταία της απόπειρα, η ντίβα αποφάσισε να ρισκάρει παρατώντας το στιλ των ρομαντικών κομεντί, ως συμπρωταγωνίστρια του σκληροτράχηλου Τζέισον Στέιθαμ (ο οποίος επίσης σκοράρει επικίνδυνα χαμηλά με τις τελευταίες του ταινίες) σε ένα θρίλερ δράσης, το "Parker" που το σκηνοθέτησε ο πρεστιζάτος Τέιλορ Χάκφορντ («Ιπτάμενος και Τζέντλεμαν», «Ρέι»). Χωρίς όμως ο πολλά υποσχόμενος συνδιασμός να καταφέρει να συγκινήσει το κοινό. Την ίδια στιγμή, στις πακόσμιες εισπράξεις, ο τελευταίος Τζέιμς Μποντ με το «Skyfall» του συνεχίζει την θριαμβευτική του πορεία έχοντας μόλις ανοίξει στην τεράστια αγορά της Κίνας και καπαρώνοντας πλέον τη 2η θέση της πιο επιτυχημένης 2D ταινίας όλων των εποχών, πίσω από τον «Τιτανικό» με 1.079 δις. δολάρια μέχρι στιγμής. Πιο αναλυτικά, η πρώτη πεντάδα του αμερικάνικου box office, διαμορφώθηκε ως εξής:

1.ΧΑΝΣΕΛ ΚΑΙ ΓΚΡΕΤΕΛ, ΚΥΝΗΓΟΙ ΜΑΓΙΣΣΩΝ: 19,7 εκ. δολάρια

2.MAMA: 13,1 εκ. δολάρια (48,9 σύνολο)

3.ZERO DARK THIRTY: 9,7 εκ. δολάρια (69,8 σύνολο)

4.OΔΗΓΟΣ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑΣ: 9,44 εκ. δολάρια (68,9 σύνολο)

5.PARKER: 7,01 εκ. δολάρια

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ