Στο φυσικό αέριο στρέφονται οι ένοικοι των πολυκατοικιών - Αύξηση 50% στα συμβόλαια - iefimerida.gr

Στο φυσικό αέριο στρέφονται οι ένοικοι των πολυκατοικιών - Αύξηση 50% στα συμβόλαια

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στη λύση του φυσικού αερίου για τη θέρμανσή τους φαίνεται ότι στρέφονται πολλοί Αθηναίοι, καθώς, όπως προκύπτει από τα στοιχεία ττης Εταιρείας Παροχής Αερίου Αττικής τα συμβόλαιά της με πολυκατοικίες με κεντρική θέρμανση αυξήθηκαν κατά 50% στο δεύτερο εξάμηνο του 2012.

Όπως αναφέρει ανακοίνωση της ΕΠΑ Αττικής, το φυσικό αέριο προσφέρει εξοικονόμηση 39% σε 285.000 οικιακούς καταναλωτές και 6.000 επαγγελματίες.

Η Εταιρεία Παροχής Αερίου Αττικής ανακοίνωσε ότι συνεχίζει τις εκπτώσεις αλλά και τη δυνατότητα απευθείας χρηματοδότησης για την μετατροπή της εγκατάστασης θέρμανσης.

Συγκεκριμένα, οι μεγάλες πολυκατοικίες με κεντρική θέρμανση άνω των 140.000 kcal απαλλάσσονται εντελώς από τα τέλη σύνδεσης κερδίζοντας 750 ευρώ ενώ οι μικρότερης ισχύος εγκαταστάσεις (έως 140.000 kcal) δικαιούνται έκπτωση 50% στα τέλη σύνδεσης.

Η ΕΠΑ Αττικής, χρηματοδοτεί απευθείας και το κόστος μετατροπής της εσωτερικής εγκατάστασης κι έτσι ο καταναλωτής μπορεί να συνδεθεί άμεσα χωρίς να χρειασθεί να καταβάλει προκαταβολή και να αποπληρώσει το ποσό σε μικρές δόσεις μέσω των λογαριασμών κατανάλωσης. Το χρηματοδοτούμενο ποσό καθορίζεται από την εγκατεστημένη ισχύ του λέβητα του κτιρίου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ