Εργαζόμενος ετών εκατό - 86 χρόνια στο «κουρμπέτι» [εικόνες] - iefimerida.gr

Εργαζόμενος ετών εκατό - 86 χρόνια στο «κουρμπέτι» [εικόνες]

Εργαζόμενος ετών εκατό-Ογδόντα έξι χρόνια στο «κουρμπέτι» [εικόνες]
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Βρετανός Τζιμ Κλέμενς αποδεικνύεται ιδιάζουσα περίπτωση ανθρώπου, καθώς είναι, πλέον, ο γηραιότερος υπάλληλος γραφείου στη χώρα, με ηλικία εκατό ετών και 86 συναπτά έτη εργασίας και δεν προτίθεται να σταματήσει.

Στην ηλικία των 66, όταν οι περισσότεροι παίρνουν τη σύνταξή τους και ετοιμάζονται να περάσουν ήρεμα και χαλαρά την υπόλοιπη ζωή τους, ο πρώην μηχανικός Τζιμ Κλέμενς βαρέθηκε τόσο πολύ που έπιασε ξανά δουλειά σε μια εταιρεία σεκιούριτι στην οποία εργάζεται ακόμη έπειτα από τριάντα τέσσερα χρόνια.

Ο ίδιος δηλώνει στην daily mail ότι παρά τα 86 χρόνια εργασιακής εμπειρίας και ενώ έκλεισε τα εκατό πριν από μερικές ημέρες δεν έχει καμία διάθεση να παραιτηθεί.

Στην εταιρία έχει το ρόλο του «γραφιά» δηλαδή για δύο ημέρες την εβδομάδα αρχειοθετεί, καθαρίζει και καταστρέφει τα έγγραφα που δεν χρειάζεται πλέον η εταιρεία, απαντάει στο τηλέφωνο, βγάζει φωτοτυπίες και φτιάχνει τσάι για τα κορίτσια.

Εργαζόμενος ετών εκατό - 86 χρόνια στο «κουρμπέτι» [εικόνες] | iefimerida.gr 0

«Μου αρέσει να απασχολούμαι και πάντα ευχαριστιόμουν να βρίσκομαι στη δουλειά. Είναι πολύ καλό να είσαι ενεργός και με αυτό τον τρόπο αισθάνομαι πιο νέος» δηλώνει ο ίδιος ο Τζιμ Κλέμενς.

Τονίζει ακόμη ότι όλοι στη δουλειά τον προσέχουν και είναι πολύ ευγενικοί μαζί του, ενώ μετά από τριάντα τέσσερα χρόνια στην ίδια εταιρεία τους αισθάνεται σαν την οικογένειά του.

Εργαζόμενος ετών εκατό - 86 χρόνια στο «κουρμπέτι» [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Και οι ίδιοι οι συνάδελφοί του εμπνέονται από το εργατικό του πνεύμα, αλλά και το πηγαίο χιούμορ του, ενώ σημειώνουν ότι είναι ακόμη και μεγάλο «καμάκι».

Σημειωτέον ότι ο, χήρος εδώ και δεκαεννιά χρόνια, Τζιμ έχει δύο παιδιά, τέσσερα εγγόνια και μία δισέγγονη τα οποία βλέπει, φυσικά, όταν του το επιτρέπει η δουλειά.

Εργαζόμενος ετών εκατό - 86 χρόνια στο «κουρμπέτι» [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Φωτογραφίες: Swns.com

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ