Νέο εξώδικο της Έλενας Παπαρίζου προς τον πρώην σύντροφό της - iefimerida.gr

Νέο εξώδικο της Έλενας Παπαρίζου προς τον πρώην σύντροφό της

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν φαίνεται να έχεις τέλος η κόντρα της γνωστής τραγουδίστριας Έλενας Παπαρίζου με τον πρώην σύντροφό της Τόνι Μαυρίδη.

Έτσι, σύμφωνα με το ρεπορτάζ που παρουσίασε η εκπομπή «Μεσημεριανή Μελέτη», μετά το εξώδικο που της είχε στείλει ζητώντας της να εκκαθαριστεί η εταιρεία που είχαν από κοινού και να ρυθμιστούν οι οικονομικές εκκρεμότητες που έχουν, ήρθε η απάντηση της Έλενας Παπαρίζου με ένα νέο εξώδικο.

Σ' αυτό, η Ελληνίδα τραγουδίστρια αντικρούει τους ισχυρισμούς του κ. Μαυρίδη περί οικονομικών διαφορών, ενώ ζητά να υπάρξει συνάντηση των δύο πλευρών προκειμένου να παραδοθούν σε εκείνη εξοπλισμός και μηχανήματα που χρησιμοποιούσαν για την παραγωγή των δίσκων της Παπαρίζου.

Βέβαια, ο Τόνι Μαυρίδης δεν θα ήθελε να συμβεί κάτι τέτοιο, καθώς τον εξοπλισμό αυτό τον χρησιμοποιεί αυτή την περίοδο για τις παραγωγές άλλων καλλιτεχνών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ