Χρυσή Αυγή για Ρουπακιώτη: Ο υπουργός που αφήνει ελεύθερους αλλοδαπούς δολοφόνους Ελλήνων - iefimerida.gr

Χρυσή Αυγή για Ρουπακιώτη: Ο υπουργός που αφήνει ελεύθερους αλλοδαπούς δολοφόνους Ελλήνων

Χρυσή Αυγή για Ρουπακιώτη: Ο υπουργός που αφήνει ελεύθερους αλλοδαπούς δολοφόνου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετωπική επίθεση εξαπέλυσε το κόμμα της Χρυσής Αυγής κατά του υπουργού Δικαιοσύνης Αντώνη Ρουπακιώτη, με αφορμή τις δηλώσεις του τελευταίου με τις οποίες χαρακτήριζε «κόμμα ρατσιστικής βίας τη Χρυσή Αυγή».

Ειδικότερα, σε ανακοίνωσής της επισημαίνεται: «Ο υπουργός που αφήνει ελεύθερους αλλοδαπούς δολοφόνους Ελλήνων και αναρχικούς τρομοκράτες, σήμερα υβρίζει την Χρυσή Αυγή. Αν δεν τον κάλυπτε ο κατάπτυστος νόμος περί ευθύνης υπουργών θα ήταν ήδη κατηγορούμενος για τα ψέμματα και τις συκοφαντίες του.»

Η πλήρης δήλωση του κ. Ρουπακιώτη ήταν η εξής: «Είμαι αντίθετος με όποιες ατομικές ή συλλογικές συμπεριφορές μπορεί να χαρακτηρίζονται ως τρομοκρατικές. Αυτές, όμως, δεν μπορεί κανείς να τις χρεώσει σε κόμμα σήμερα του κοινοβουλίου, εκτός από το κόμμα της ρατσιστικής βίας - στη Χρυσή Αυγή».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ