Η γιαγιά του βρέφους από τη Λέρο ξεσπά: Αν δεν το πονούσε η μάνα του, ας μου το έδινε - iefimerida.gr

Η γιαγιά του βρέφους από τη Λέρο ξεσπά: Αν δεν το πονούσε η μάνα του, ας μου το έδινε

Η γιαγιά του βρέφους από τη Λέρο ξεσπά: Αν δεν το πονούσε η μάνα του
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τη θλίψη της για το χαμό του μόλις 34 ημερών βρέφους από τη Λέρο εξέφρασε η μητέρα του συντρόφου της 24χρονης, η οποία, παράλληλα, ζητά συγνώμη από τους γιατρούς του νοσοκομείου για τις κατηγορίες που εκτόξευσε εναντίον τους η 24χρονη.

Κλαίγοντας η «γιαγιά» του βρέφους είπε πως το παιδάκι έπαθε 11 ανακακοπές και ανέφερε πως έλεγε στη μητέρα του να το πάει στον παιδίατρο. «Ομως εκείνη μου έλεγε να περιμένω να γίνει 40 ημερών πρώτα... Και στο κάτω - κάτω αν δεν το πόνεσε, ας μου το έδινε εμένα, να το μεγάλωνα εγώ», συνέχισε.

Οπως υποστηρίζει η μητέρα του στρατιωτικού, ο γιος της έμαθε ότι το παιδί δεν ήταν δικό του μόλις λίγο πριν ξεψυχήσει το μωρό

Στη συνέντευξή της στο aigaio-tv, η γυναίκα εκτός από τη θλίψη της ζήτησε και συγνώμη από όλο το νησί και συνέχισε λέγοντας πως θέλει να αποκαταστήσει «τη φήμη του εξαιρετικού παιδιάτρου... Όταν έφτασε το μωράκι εκεί, ήταν σε άθλια κατάσταση».

Η ίδια λέει ότι η μέλλουσα νύφη της, έλεγε πολλά ψέματα στην οικογένεια. Ανάμεσα σε αυτά, ήταν και ότι δεν έβρισκε τον παιδίατρο στη τηλέφωνο: «Μου έλεγε εκείνη ότι έπαιρνε τηλέφωνο και δεν έπιανε το γιατρό. Εγώ μόλις τον παίρνω, τον πιάνω! Ο παιδίατρος είναι εξαιρετικός άνθρωπος. Πρώτα απ' όλα έχει 14 παιδιά. Έλεος!».

Η γυναίκα λέει ότι όταν επισκεπτόταν το σπίτι του ζευγαριού, έβλεπε το μωράκι ζωηρό και κάποια μπουκάλια με γάλα στο σπίτι. Υπέθετε, ότι το ταΐζουν.

«Εγώ όταν ήρθα, είδα πάνω στον πάγκο ένα μπουκαλάκι με γάλα, μετά στο κομοδίνο ένα άλλο μπουκαλάκι... Τα έχω χαμένα».

«Μας διέλυσε... Αλλά η ουσία είναι το μωράκι, που έφυγε τόσο άδικα. Ποια μάνα είναι αυτή που ενδιαφέρεται να σώσει τον εαυτό της και να μην ενδιαφέρεται για την ψυχούλα που έφυγε», κατέληξε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ