Η Α.Νταλάρα αποκλειστικά στην iefimerida για την επίθεση εναντιον της - iefimerida.gr

Η Α.Νταλάρα αποκλειστικά στην iefimerida για την επίθεση εναντιον της

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η υφυπουργός Εργασίας Άννα Νταλάρα με αποκλειστική δήλωση της στην iefimerida σχολιάζει την επίθεση που δέχθηκε χθες το βράδυ στου Ζωγράφου. «Από την αρχή της πολιτικής μου πορείας έθεσα ως προτεραιότητά μου το σεβασμό σε κάθε άποψη και επεδίωξα να έχω ανοιχτούς ορίζοντες. Έτσι και τώρα δηλώνω πως πρέπει να σεβόμαστε και να ακούμε κάθε φωνή διαμαρτυρίας.
Υπό το πρίσμα αυτό εκτιμώ πως είναι χρήσιμο, ίσως και απαραίτητο κάποιες φορές, να βγαίνουν οι πολίτες στο δρόμο για να διαμαρτυρηθούν και να αναζητήσουν τρόπους να διοχετεύσουν την αγανάκτησή τους.
Την δικαιολογημένη συχνά αγανάκτησή τους απέναντι στις συνθήκες ζωής τους που επιδεινώνονται, στη μείωση του εισοδήματός τους, στην εργασιακή ανασφάλεια αλλά και σε ένα γενικότερο αίσθημα απόγνωσης που προκαλούν οι καθημερινές αναφορές στην πορεία της χώρας μας.
Κανείς και κυρίως οι πολιτικοί δεν μπορεί να πιστεύουν ότι είναι πέρα από κάθε κριτική και από την ανάγκη λογοδοσίας στους πολίτες, ιδίως την ώρα που τους καλούν να κάνουν θυσίες προκειμένου να αντιμετωπίσουμε τη δύσκολη αυτή συγκυρία.
Ωστόσο, οι μορφές διαμαρτυρίας θα πρέπει να γίνονται με τρόπο πολιτικό, με κριτική στάση και προτάσεις ώστε από κοινού να διαμορφώσουμε λύσεις απέναντι στα προβλήματα.
Οι γενικευμένες κραυγές και η εύκολη λύση του προπηλακισμού δεν θα φέρουν αποτελέσματα. Αντιθέτως, μπορεί να οδηγήσουν σε δυσάρεστες και ανεξέλεγκτες καταστάσεις και μπροστά στον κίνδυνο αυτό έχουμε υποχρέωση να προστατεύσουμε τη δημοκρατία και τους θεσμούς.»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ