Audi RS7: Φουλ δύναμη, φουλ πολυτέλεια [εικόνες]

Τα άλογα στα αυτοκίνητα είναι σαν τα χρήματα. Ποτέ δεν είναι αρκετά και μάλλον έτσι σκέφτηκε και η Audi και μετά το S7 των 420 ίππων παρουσίασε μια ακόμα πιο δυνατή έκδοση της μεγάλης της λιμουζίνας με το αλά κουπέ αμάξωμα. Η οποία ονομάζεται RS7 και θέτει στη διάθεση του οδηγού της ούτε λίγο ούτε πολύ 560 ίππους. Αρκετούς για να κινήσουν το μεγάλο Audi ακόμα και με περισσότερα από 300 χιλιόμετρα την ώρα ή να το επιταχύνουν από τη στάση μέχρι τα 100 σε λιγότερα από 4 δεύτερα.

Αν αναρωτιέστε πως γίνονται όλα αυτά η απάντηση βρίσκεται κάτω από το καπό, όπου υπάρχει ένας V8 4.000 κυβικών με δύο turbo. Φυσικά η μετάδοση είναι quattro, το κιβώτιο αυτόματο 8άρι και ανάρτηση πνευματική στάνταρ. Προαιρετική είναι η DRC (σημαίνει Dynamic Ride Control), με τα μαγνητικά αμορτισέρ και τα τρία προγράμματα ρύθμισης.

Το Audi RS7 δεν είναι όμως μονοδιάστατα γρήγορο. Είναι και άνετο και πολυτελές, ένα κλασικό μεγάλο GT δηλαδή, που μπορεί να μεταφέρει με άνεση και για πολλά χιλιόμετρα 4 ή 5 επιβάτες και τις αποσκευές τους, αλλά και να κοιτάξει στα μάτια τόσο την ομόσταυλη πια Porsche Panamera, όσο και τις BMW 6 Grand Coupe και Mercedes CLS στις κορυφαίες εκδοχές τους. Όσο για την τιμή, το εξαψήφιο νούμερο θα το μάθετε με το που θα δώσετε την παραγγελία σας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Audi λιμουζίνα κουπέ Audi RS7

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ