Νέα BMW X5 - iefimerida.gr

Νέα BMW X5

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η καινούργια BMW X5 αναμένεται προς τα τέλη του χρόνου, αλλά ήδη έχουν εμφανιστεί οι πρώτες εικόνες της. Κι αυτό γιατί όπως πολλές αυτοκινητοβιομηχανίες τα τελευταία χρόνια έτσι και η εταιρεία του Μονάχου ακολούθησε τη λογική των ελεγχόμενων «τυχαίων» διαρροών του νέου της τζιπ. Προκειμένου να κεντρίζεται το ενδιαφέρον του κοινού, αλλά και για να φρενάρονται οι πωλήσεις των ανταγωνιστών που είναι ήδη διαθέσιμοι.

Έτσι λοιπόν η νέα, 3η γενιά της BMW X5 θα βασίζεται στην τελευταία 5άρα, και θα είναι 100 κιλά πιο ελαφριά σε σχέση με αυτήν που θα αντικαταστήσει. Παράλληλα θα είναι και πιο οικονομική και ανάλογα πιο καθαρή, ενώ ο εξοπλισμός της θα μπορεί να περιλαμβάνει όλα τα διαθέσιμα ηλεκτρονικά συστήματα ασφαλείας.

Οι αλλαγές στην εμφάνισή της δεν θα είναι ριζικές αλλά θα είναι χαρακτηριστικές, μιας και θα υιοθετήσει τη νέα μάσκα όπως αυτή εμφανίστηκε στις σειρές 3 και 4, ενώ τα πίσω φώτα της θα μοιάζουν με αυτά των μικρότερων X1 και Χ3.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BMW BMW X5
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ