Βραβείο αρμονίας πήρε κατοικία στον Καναδά[εικόνες] - iefimerida.gr

Βραβείο αρμονίας πήρε κατοικία στον Καναδά[εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μακρυά από τα κλισέ του τύπου κλασσικό ή μοντέρνο, ένας σχεδιασμός είναι καλός ανεξάρτητα από το στυλ του. Αυτός ήταν και ο λόγος που βραβεύτηκε μία κατοικία στον Καναδά.

Το συγκεκριμένο κτίσμα, το οποίο παρουσιάζει το homeguide, βασίσθηκε κατά κύριο λόγο στην αρμονία και την ομοιομορφία με το περιβάλλον του και τα γύρω κτίρια. Ο αρχιτέκτονας Christopher Simmonds που ανέλαβε το έργο, επέλεξε φυσικά υλικά ώστε να αντέξουν στο χρόνο τόσο πρακτικά όσο και αισθητικά.

Στην εξωτερική όψη, η επένδυση των τοίχων με ξύλινες τάβλες έρχεται σε αντίθεση με τον ατσάλινο σκελετό και τις τζαμαρίες που ολοκληρώνουν το κτίσμα, προσφέροντας ένα αρχιτεκτονικό παιχνίδι. Σημαντικό στοιχείο και ένα από αυτά που υπολογίσθηκε στη βράβευση ήταν ο σεβασμός προς τα γειτονικά σπίτια, με το ύψος να διατηρείται στα επίπεδα των υπολοίπων .

Βραβείο αρμονίας πήρε κατοικία στον Καναδά[εικόνες] | iefimerida.gr 0
Βραβείο αρμονίας πήρε κατοικία στον Καναδά[εικόνες] | iefimerida.gr 1
Βραβείο αρμονίας πήρε κατοικία στον Καναδά[εικόνες] | iefimerida.gr 2
Βραβείο αρμονίας πήρε κατοικία στον Καναδά[εικόνες] | iefimerida.gr 3
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ