Δάκρυσε η Μαρία Σταματέρη για την επίθεση που δέχτηκε από τον Γιάννη Λοβέρδο - iefimerida.gr

Δάκρυσε η Μαρία Σταματέρη για την επίθεση που δέχτηκε από τον Γιάννη Λοβέρδο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με αφορμή τα όσα έγραψε στο facebook ο Γιάννης Λοβέρδος για τη Μαρία Σταματέρη, η δημοσιογράφος αποφάσισε να πάρει θέση. Ο Γιάννης Λοβέρδος με ανάρτησή του στο facebook υποστήριξε ούτε λίγο ούτε πολύ ότι η Μαρία Σταματέρη, θα κάνει εκπομπή στην ΕΡΤ, επειδή την «βόλεψε» ο πρώην σύζυγός της, Σταμάτης Μαλέλης.

Για πρώτη φορά η Μαρία Σταματέρη, στην εκπομπή Μεσημεριανή Μελέτη με δάκρυα στα μάτια και γεμάτη παράπονο για την άδικη επίθεση που δέχθηκε ο πρώην σύζυγός της και η ίδια είπε:

«Εγώ θέλω να ρωτήσω τον κ. Λοβέρδο. Άν για τη σύζυγό του, που γνωρίζω ότι δουλεύει σε ένα κανάλι που έχω δουλέψει για 14 χρόνια, γράφανε τα ίδια, πώς θα ένιωθε. Δεν έχει δικαίωμα η γυναίκα του να δουλεύει στο Mega επειδή είναι και εκείνος δημοσιογράφος;

Δηλαδή όποιος θέλει να χτυπήσει τον Σταμάτη και δεν τολμάει να το κάνει χτυπάει εμένα και αυτό είναι χτύπημα κάτω από τη μέση. Αλλά και να έπαιρνα (εκπομπή στην ΕΡΤ) συγνώμη! 25 χρόνια δημοσιογράφος δεν έχω δικαίωμα να δουλέψω, δεν κατάλαβα αυτό το ρατσισμό. Στεναχωριέμαι! Πραγματικά δεν μπορώ να το ανεχτώ πια αυτό το πράγμα είναι πρώτη φορά που απαντάω, όλα αυτά τα χρόνια έχω ακούσει τα εξ αμάξης. Και αυτό με το διαδίκτυο πρέπει κάπως να σταματήσει. Όποιος θέλει θίγει συνειδήσεις επαγγελματικές και προσωπικές και μετά είναι όλα οκ;».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ