«Προχωρημένο» γηροκομείο κανόνιζε καθημερινές επισκέψεις ιερόδουλων σε ειδικό δωμάτιο - iefimerida.gr

«Προχωρημένο» γηροκομείο κανόνιζε καθημερινές επισκέψεις ιερόδουλων σε ειδικό δωμάτιο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Υπό δικαστική έρευνα βρίσκεται η διεύθυνση και το πρωσωπικό του γηροκομείου Chaseley στο Sussex που είχαν βάλει στο πρόγραμμα επισκέψεις ιερόδουλων προκειμένουν να σταματήσουν τους υπερήλικους ασθενείς τους από το να χουφτώνουν το προσωπικό.

«Οι άνθρωποι έχουν ανάγκες και εμείς είμαστε εδώ για να τις ικανοποιούμε. Προσλάβαμε ένα ανεξάρτητο σύμβουλο ο οποίος κανόνιζε τα πάντα. Οι ασθενείς πλήρωναν μόνοι τους τις επισκέψεις. Εμείς απλά διαμορφώναμε κατάλληλα ένα δωμάτιο και τους το παρέχαμε». Αυτό δήλωσε η διευθύντρια του γηροκομείου Σου Γουάιτ για αυτό που έχει ονομαστεί από τα βρετανικά μίντια ως το σκάνδαλο της «κόκκινης κάλτσας». Ταιριαστό όνομα αφού μια τέτοια κάλτσα έμπαινε στο πόμολο της πόρτας κάθε φορά που κάποιος χρησιμοποιούσε το δωμάτιο. Πάντα υπό επίβλεψη, αφού κάθε 15 λεπτά ένα μέλος του προσωπικού χτυπάει την πόρτα για να διαπιστώσει αν όλα βαίνουν καλώς.

Μάλιστα η διεθύντρια, η οποία επιμένει να υπερασπίζεται την συγκεκριμένη πρακτική, προσθέτει « ο γεγονός είναι ότι οι ιερόδουλοι επιτρέπεται από το νόμο να ανακουφίζουν σεξουαλικά τους ανθρώπους. Ενώ εμείς όχι. Οπότε, αν κάποιος μας το ζητήσει, του κανονίζουμε μια ''ειδική επίσκεψη''. Κάτι που είναι προτιμότερο από ένα ασθενή που επιμένει να χουφτώνει το προσωπικό».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ the sun γηροκομείο Sussex Chaseley
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ