Σε κανονικούς ρυθμούς η κυκλοφορία των Μέσων Μεταφοράς-Απεργούν τα λεωφορεία - iefimerida.gr

Σε κανονικούς ρυθμούς η κυκλοφορία των Μέσων Μεταφοράς-Απεργούν τα λεωφορεία

Σε κανονικούς ρυθμούς η κυκλοφορία των Μέσων Μεταφοράς –Μόνο τα λεωφορεία απεργο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ομαλοποιείται σταδιακά η λειτουργία των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς, αφού πλέον μόνο τα λεωφορεία είναι αυτά που παραμένουν με το χειρόφρενο σηκωμένα και είναι στα αμαξοστάσια. Μετρό, Τραμ, Ηλεκτρικός, Προαστιακός, τρόλεϊ και ΟΣΕ πραγματοποιούν κανονικά τα δρομολόγια τους, εξυπηρετώντας το επιβατικό κοινό.

Την ίδια ώρα στο μέτωπο των λεωφορείων, η απεργία κρίθηκε παράνομη από το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών και όμως τα λεωφορεία θα παραμείνουν ακινητοποιημένα και την Τρίτη, παρά την απόφαση του σωματείου των τεχνικών (ΟΑΣΑ - ΟΣΥ) να αναστείλουν τις απεργίες, προκειμένου να ξεκινήσει ο διάλογος με τη διοίκηση των Οδικών Συγκοινωνιών.

Οι οδηγοί στα λεωφορεία θα πραγματοποιήσουν γενική συνέλευση προκειμένου να αποφασίσουν για την περαιτέρω στάση τους. Οι εργαζόμενοι στα λεωφορεία θα συνεδριάσουν στις 10 το πρωί, οπότε μέχρι τη λήξη της συνεδρίασης δεν θα κυκλοφορούν λεωφορεία στο λεκανοπέδιο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ