Μήνυμα από το 1990 έκρυβε το μπουκάλι που ξεβράστηκε στην Κεφαλονιά [εικόνα] - iefimerida.gr

Μήνυμα από το 1990 έκρυβε το μπουκάλι που ξεβράστηκε στην Κεφαλονιά [εικόνα]

Το μήνυμα από το 1990 που μετέφερε το μπουκάλι που ξεβράστηκε στην Κεφαλονιά [ει
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια απίστευτη έκπληξη περίμενε έναν άνδρα στην Κεφαλονιά. Ενώ έκανε βόλτα στην παραλία Βλίχα της Σκάλας βρήκε ένα μπουκάλι, το οποίο και μάζεψε για να πετάξει στα σκουπίδια. Κοιτώντας, όμως, καλύτερα, διαπίστωσε ότι κάτι περιείχε...

Σύμφωνα με το kefaloniapress.gr, ο άνδρας από την Κεφαλονιά έσπασε το μπουκάλι και βρήκε μέσα σε αυτό ένα γράμμα που είχε σταλεί 23 χρόνια πριν και συγκεκριμένα την Πρωτοχρονιά του 1990.

Αποστολέας μια γυναίκα ονόματι, όπως φαίνεται και από το γράμμα, Ρεγκίνα Εξιους, η οποία την Πρωτοχρονιά του 1990 βρισκόταν στο πλοίο Dalmacja πραγματοποιώντας κρουαζιέρα στη Νοτιανατολική Μεσόγειο.

Πάνω στο γλέντι της αλλαγής του χρόνου, η γυναίκα πήρε μια κάρτα του πλοίου, έγραψε επάνω σε αυτή «αν βρεις το μήνυμά μου απάντησέ μου», την έβαλε σε ένα άδειο μπουκάλι κρασιού και το πέταξε στη θάλασσα.

Μήνυμα από το 1990 έκρυβε το μπουκάλι που ξεβράστηκε στην Κεφαλονιά [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ