Παράνομη ξανά η απεργία στα λεωφορεία που παραμένουν όμως στα αμαξοστάσια - iefimerida.gr

Παράνομη ξανά η απεργία στα λεωφορεία που παραμένουν όμως στα αμαξοστάσια

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην ίδια «γραμμή» κινήθηκε και πάλι το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών που έκρινε παράνομη την απεργία που είχαν προκηρύξει για τη Δευτέρα οι οδηγοί των λεωφορείων.

Συγκεκριμένα, η απεργία της Ομοσπονδίας Συνδικάτων Μεταφορών Ελλάδος κρίθηκε για μια ακόμα φορά παράνομη από τη Δικαιοσύνη, μετά την απόφαση της Κυριακής. Ωστόσο, οι όποιες αποφάσεις έρχονται με... καθυστέρηση γιατί η απεργία έχει ήδη γίνει μέχρι να βγει η απόφαση.

Παράλληλα, η εισαγγελία Πρωτοδικών διέταξε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης προκειμένου να διαπιστωθεί εάν διαπράττεται το αδίκημα της παραβίασης δικαστικής απόφασης.

Ακινητοποιημένα τα λεωφορεία

Τη Δευτέρα τα λεωφορεία παρέμειναν για μια ακόμα ημέρα ακινητοποιημένα στα αμαξοστάσια, κάτι που θα γίνει και την Τρίτη, καθώς οι οδηγοί εμμένουν στη στάση τους. Όλα όμως θα εξαρτηθούν από τη γενική συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί σήμερα.

Αντίθετη «γραμμή» ακολούθησαν το σωματείο των τεχνικών και οι εργαζόμενοι στα τρόλεϊ που ανέστειλαν τις κινητοποιήσεις τους προκειμένου να ξεκινήσει ο διάλογος με τη διοίκηση των Οδικών Συγκοινωνιών -με την τελευταία να αποκλείει το ενδεχόμενο συζήτησης για το μισθολόγιο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ