Ένταση με προσαγωγές αντιδημάρχων και διαδηλωτών στα διόδια του Αιγινίου - iefimerida.gr

Ένταση με προσαγωγές αντιδημάρχων και διαδηλωτών στα διόδια του Αιγινίου

Ένταση με προσαγωγές αντιδημάρχων και διαδηλωτών στα διόδια του Αιγινίου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με επεισόδια σημαδεύτηκε η κινητοποίηση κατοίκων δήμων της Πιερίας και κινήσεων πολιτών στα διόδια του Αιγινίου, οι οποίοι αντιδρούν στη λειτουργία νέου σταθμού στην περιοχή. Αστυνομικές δυνάμεις επιχείρησαν να απομακρύνουν τους διαδηλωτές, όμως μετά την άρνησή τους (και σύμφωνα με δηλώσεις του δημάρχου Πύδνας-Κολινδρού Βαγγέλη Πολύζου) τους απώθησαν βίαια με ασπίδες και γκλοπ και προχώρησαν σε προσαγωγές δύο αντιδημάρχων και δύο νεαρών διαδηλωτών.

Αυτή τη στιγμή δύο διμοιρίες των ΜΑΤ βρίσκονται παραταγμένες στα διόδια, που άρχισαν να λειτουργούν μετά την απομάκρυνση των διαδηλωτών οι οποίοι έχουν μετακινηθεί σε μικρή απόσταση, αλλά παραμένουν στο σημείο. Ανοιχτά εξακολουθούν να είναι τα παράπλευρα διόδια της Λεπτοκαρυάς, λόγω των κινητοποιήσεων πολιτών της περιοχής.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ