Χάνει τη σεζόν ο Βαγγέλης Μάντζαρης του Ολυμπιακού - iefimerida.gr

Χάνει τη σεζόν ο Βαγγέλης Μάντζαρης του Ολυμπιακού

Χάνει τη σεζόν ο Βαγγέλης Μάντζαρης του Ολυμπιακού
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ιδιαίτερος σοβαρός αποδείχτηκε ο τραυματισμός του Βαγγέλη Μάντζαρη κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον ΠΑΟΚ, μια και θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν.

Ο 22χρονος γκαρντ υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού στο δεξί γόνατο και θα μείνει εκτός δράσης για έξι μήνες. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν μείνει στην περιφέρεια με μοναδικούς διαθέσιμους παίκτες τον Βασίλη Σπανούλη, Κώστα Σλούκα και τον Δημήτρη Κατσίβελη που έχει ελάχιστο χρόνο συμμετοχής και είναι πιθανό να κινηθούν για την απόκτηση γκαρντ, μια και τραυματίας είναι και ο Εισι Λο.

Η ανακοίνωση της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ: «Ο Βαγγέλης Μάντζαρης υποβλήθηκε το πρωί σε μαγνητική τομογραφία η οποία έδειξε πως υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού και οστικό οίδημα έξω κνημιαίου πλατώ δεξιού γονάτου. Ο διεθνής πλέι μέικερ υπολογίζεται ότι θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για έξι μήνες».

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ