Δεν κάνουν πίσω οι οδηγοί -Kρατούν ακινητοποιημένα τα λεωφορεία - Στους δρόμους τα τρόλεϊ - iefimerida.gr

Δεν κάνουν πίσω οι οδηγοί -Kρατούν ακινητοποιημένα τα λεωφορεία - Στους δρόμους τα τρόλεϊ

Δεν κάνουν πίσω οι οδηγοί κρατούν ακινητοποιημένα λεωφορεία και τρόλεϊ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συνεχίζουν την απεργία τους οι οδηγοί των λεωφορείων, παρά την αναστολή των κινητοποιήσεων των τεχνικών ΟΑΣΑ-ΟΣΥ και αύριο, αναμένεται να πραγματοποιήσουν γενική συνέλευση, προκειμένου να καθορίσουν την περαιτέρω στάση τους.

Στους δρόμους πάντως θα βγουν και πάλι τα τρόλεϊ, αφού οι εργαζόμενοι αποφάσισαν να σταματήσουν την απεργία. Υπενθυμίζεται πως και οι τεχνικοί στα λεωφορεία προσχώρησαν στην αναστολή των απεργιακών τους κινητοποιήσεων, κατά τη διάρκεια τη γενικής συνέλευσης των σωματείων τους και όλα έδειχναν πως τα λεωφορεία και τρόλεϊ θα επέστρεφαν στους δρόμους, ωστόσο η αρνητική στάση των οδηγών τα κράτησε ακινητοποιημένα.

Νωρίτερα η εισαγγελία Πρωτοδικών διέταξε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης προκειμένου να διαπιστωθεί εάν διαπράττεται το αδίκημα της παραβίασης δικαστικής απόφασης.

Η εισαγγελική παρέμβαση έχει στόχο τη διεξαγωγή έρευνας ώστε να διαπιστωθεί εάν διαπράττεται το αδίκημα της παραβίασης δικαστικής απόφασης.

Υπενθυμίζεται πως το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών έκρινε παράνομη την απεργία, ωστόσο οι απεργοί συνέχισαν τις απεργιακές τους κινητοποιήσεις.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ